my best nine, 2015.

IMG_1172

[left]Eg er kanskje den siste til å hoppa på vogna med #mybestnine, der ein kan sjå dei ni best likte Instagram-bildene ein tok i 2015, men når eg likevel skreiv inn brukernavnet mitt kom det opp den finaste mosaikken! På heilt magisk vis så ER dette året mitt. Mitt aller, aller best likte bilde er det av meg og Jostein på bryllupsdagen, og anna enn det så er det liksom livet: jobb, fine bøker, Norge blomar så ofte det går og Royal Copenhagen. Måtte 2016 bli like vakkert![/left][right]I am probably the last person to jump on the bandwagon of #mybestnine, where you get to see your nine most liked shots of 2015, but when I entered my username, the most beautiful mosaic showed up! With magic, this IS my year. My very most liked shot on Instagram is the one of me and Jostein on our wedding day, and other than that, it’s life: work, beautiful books, Norway, flowers as often as humanly possible and Royal Copenhagen. May 2016 be this pretty! [/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *