cold clear winter days.

Untitled

Forrige veke fekk me éin liten formiddag i Oslo før me skulle vidare til London. Eit par timar der Jostein, Sara og eg sat på Åpent Bakeri og snakka om livet. Sånne ting saknar eg sårt med Oslo, å ta ein kaffe og å gå på kafé. Nordmenn skjønnar dette med å gå på kafé. Me snakka om korleis jula hadde vore, på ordentlig, og om podcasten og framtiden.
Last week we had a couple of hours in Oslo before leaving for London. A couple of hours where Jostein, Sara and I sat at Åpent Bakeri and talked about life. These are the things I miss about Oslo, just getting a coffee, going to cafés. Norwegian people get it! We talked about how christmas had been, for real, about our podcast and the future.

UntitledUntitled

Me åt kvar vår gigantiske skulebolle, og eg naut kaffien som ein berre gjer når ein har vore på bygda i nokre veker.
We ate a gigantic school bun (it’s a wheat bun with a custard centre!) and enjoyed the coffee like you only do when you’ve been in the countryside for weeks.

UntitledUntitled

Tilbake på Ullern måtte me stoppa i vintersola og kyssa og ta selfies. Som ein gjer.
Back in Ullern we had to stop in the winter sun and kiss and take selfies. As you do.
Share:

6 Comments

 1. Ingrid
  16:33, 11 Jan 2016 / 16:33

  Aaah, kvar har Sara kjøpt jakka si?? Fin fin fin. Fint innlegg óg, sjølvsagt, eg elskar januardagar i Noreg, så fint lys og lufta er berre så frisk og deilig.

  • Sara
   11:11, 17 Jan 2016 / 11:11

   Den er mamma sin gamle! Men de har mange på Fretex og UFF om dagen:))

 2. 17:44, 11 Jan 2016 / 17:44

  I love it that you write in English now and the new lay-out of your blog is very nice! I’m following your blog for almost 4 yours now and I always loved it but now I can understand your blogs better and that’s awesome! :D I’m Margareth and I’m from the Netherlands by the way. Much love from NL! x

 3. meg
  20:22, 11 Jan 2016 / 20:22

  Så fint! men du, jeg savner søkefeltet ditt…

  • mariell.
   Author
   11:27, 12 Jan 2016 / 11:27

   Ja! Det skal eg fiksa!

 4. Cajsa Victoria
  21:14, 11 Jan 2016 / 21:14

  Så fint! :) Jeg elsker at det er to spalter og veldig bra! (var det før også;)) Men nå er det lettere for meg å velge å lese det du skriver på engelsk, og kanskje klare å forbedre mine egne engelskkunnskaper..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *