cold clear winter days.

Untitled[left]Forrige veke fekk me éin liten formiddag i Oslo før me skulle vidare til London. Eit par timar der Jostein, Sara og eg sat på Åpent Bakeri og snakka om livet. Sånne ting saknar eg sårt med Oslo, å ta ein kaffe og å gå på kafé. Nordmenn skjønnar dette med å gå på kafé. Me snakka om korleis jula hadde vore, på ordentlig, og om podcasten og framtiden. [/left][right]Last week we had a couple of hours in Oslo before leaving for London. A couple of hours where Jostein, Sara and I sat at Åpent Bakeri and talked about life. These are the things I miss about Oslo, just getting a coffee, going to cafés. Norwegian people get it! We talked about how christmas had been, for real, about our podcast and the future.[/right]

UntitledUntitled
[left]Me åt kvar vår gigantiske skulebolle, og eg naut kaffien som ein berre gjer når ein har vore på bygda i nokre veker. [/left][right]We ate a gigantic school bun (it’s a wheat bun with a custard centre!) and enjoyed the coffee like you only do when you’ve been in the countryside for weeks.[/right]

UntitledUntitled
[left]Tilbake på Ullern måtte me stoppa i vintersola og kyssa og ta selfies. Som ein gjer.[/left][right]Back in Ullern we had to stop in the winter sun and kiss and take selfies. As you do.[/right]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Aaah, kvar har Sara kjøpt jakka si?? Fin fin fin. Fint innlegg óg, sjølvsagt, eg elskar januardagar i Noreg, så fint lys og lufta er berre så frisk og deilig.

  • I love it that you write in English now and the new lay-out of your blog is very nice! I’m following your blog for almost 4 yours now and I always loved it but now I can understand your blogs better and that’s awesome! :D I’m Margareth and I’m from the Netherlands by the way. Much love from NL! x

  • Så fint! :) Jeg elsker at det er to spalter og veldig bra! (var det før også;)) Men nå er det lettere for meg å velge å lese det du skriver på engelsk, og kanskje klare å forbedre mine egne engelskkunnskaper..