friday link love.

link love

Hei, fine fredagsfolk, og velkommen til den første link love i 2016! Eg hadde først tenkt å slutta med desse i år, men så begynte eg å gå gjennom kommentarfeltet og innsåg at det er så mange av dykk som ventar på desse og set pris på dei, så dei får bli med i år óg!

Eg er så glad for å vera tilbake i London, tilbake med badekaret mitt og nokonlunde plussgrader. Jostein og eg nyt så inderleg godt å berre vera to igjen, og litt roligare dagar. I dag skal eg på kafé med ei brud som eg skal fotografera i mai, ein så perfekt start på helga spør du meg. Som alltid når me har vore ute av landet lenge, har me eit veldig sosialt skjema denne helga, og det skal bli veldig gøy (og bloggvennlig!).

Eg håpar du har fine planar óg, og at helga blir akkurat det du treng, anten det er full ro og boklesing eller champagne og konfetti. Eller begge deler! No, til linkane:

 1. Eg gler meg stort til den nye Coen-brødrene-filmen som kjem ut i år, Hail Caesar! Sjå traileren her.
 2. Refinery29 laga denne sjukt bra produktivitetshjelparen.
 3. Miss Moss blogga om malaren Cornelius Völker som er rar på ein så herleg måte. Ser for meg at denne typen maleri er perfekt på ein bildevegg.
 4. Elsa delte ei oppskrift på ei vegansk currygryte, som jo er alt ein vil ha i dette været.
 5. Martha Stewart vil hjelpa oss å rydda i heimane våre, med nokre veldig enkle tips.
 6. Gia Coppola har delt med seg av sine 10 favorittbøker, som gav meg intens leselyst.
Hello, you lovely friday people, and welcome to the first link love of 2016! I had actually considered stopping doing these, but as I was going through the comments I realized just how many of you enjoy these and wait for them, too, so they are staying put.

I am so happy to be back in London, back with my tub and plus degrees (kind of). Jostein and I are really enjoying just being us two again, with calmer days ahead. Today I am going to a café with a bride I’m photographing in may, a perfect start to any weekend if you ask me! As always when we’ve been out of the country for a while, we have a pretty social calendar this weekend, and it’s going to be a lot of fun (and blog friendly!).

I hope you have lovely plans too, and that the weekend will be just what you need, either that’s calm and reading or champagne and confetti. Or both! To the links:

 1. I cannot wait for the new Coen Brothers film that comes out this year, Hail Caesar! Watch the trailer here.
 2. Refinery29 made this awesome productivity helper.
 3. Miss Moss blogged about the painter Cornelius Völker who I find weird in such a lovely way. I imagine his art is perfect on a picture wall.
 4. Elsa shared a recipe for a vegan curry, which is really all you want in this kind of weather.
 5. Martha Stewart wants to help us declutter, with some very simple tips.
 6. Gia Coppola shared his 10 favorite books, which gave me such an ache to read.

 

Follow:

14 Comments

 1. Mamma
  12:10, 08 Jan 2016 / 12:10

 2. 18:45, 08 Jan 2016 / 18:45

  Velkommen hjem!
  Jeg er også skikkelig klar for nye Coen-film i februar, og så er det jo en ny Tarantino-film på kino (skal på sånn stor roadshow-forestilling til uka!), så filmåret begynner bra.
  God helg!

 3. Anne Linn
  19:28, 08 Jan 2016 / 19:28

  Godt nytt år + så fresht og kult ditt nye blogdesign er + tusen takk for masse eye candy! Det er ikke alltid jeg rekker å sjekke alle linktipsene dine, men jeg får minst like mye ut av, og masse inspirasjonsboost, bare av å se på bildene av linkene og hvordan du setter dem sammen.

  • mariell.
   Author
   11:21, 11 Jan 2016 / 11:21

   Så kjekt å høyra, morsomt å vita litt meir om korleis folk konsumerer bloggen min! Elskar å nerda i sånt.

 4. 17:34, 09 Jan 2016 / 17:34

  Jeg syntes det er så kjekt å lese bloggen din, og ville egentlig komme med litt ros på den nye layouten din som er skikkelig stilig. Og jeg er sikker på at dine engelske lesere setter stor pris på innlegg på engelsk også :)

  Ellers syntes jeg også det er utrolig trivelig med innlegg med masse bilder fra livet ditt i London, det har vært så koselig å lese disse tidligere :) Så jeg håper det kommer mer av dem i nærmeste fremtid.
  Happy weekend!

  • mariell.
   Author
   11:20, 11 Jan 2016 / 11:20

   tusen takk! eg likar den veldig godt sjølv óg. :)

 5. Elise
  19:23, 09 Jan 2016 / 19:23

  Ikke slutt med fredagslinkene, det er helt seriøst fredagens høydepunkt! :)

 6. 10:12, 10 Jan 2016 / 10:12

  jeg liker friday link love skikkelig godt, og jeg er glad du ikke sluttet med dem! <3

 7. 16:30, 10 Jan 2016 / 16:30

  Alltid godt å komme hjem! Og bra med rydde-link-tips. Alt jeg vil er å omorganisere alle skuffer og skap etter en ferie.

  • mariell.
   Author
   11:20, 11 Jan 2016 / 11:20

   ja! eg gjorde det i går, sorterte ein haug med klede me ikkje har forholdt oss til på over eitt år. var SÅ deilig!

 8. Ida
  19:15, 16 Jan 2016 / 19:15

  Jeg er veldig glad for at du bestemte deg å fortsette med disse innleggene, det er ett av de innleggene jeg liker best på bloggen din!

  • mariell.
   Author
   11:34, 18 Jan 2016 / 11:34

   Så bra, tusen takk! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *