New years’ eve.

Nyttårsaftan var ein så innmari rolig dag, den herlegaste nokonsinne. For meg som vanligvis blir superstressa av å vera omringa av folk eg ikkje kjenner var så innmari letta då Jostein foreslo at me skulle invitera Janne og Jørgen på besøk. Umiddelbart starta eg å brainstorma matidéar, og gigantiske handlelister vart skrivne. Sjølvsagt gløymte eg å ta bilder alls medan det framleis var lyst ute, men sånn såg det iallefall ut i mørket:
New years’ eve was such a calm day, the loveliest ever. I’m the kind of person who gets pretty stressed out around people I don’t know and i was sooo relieved when Jostein suggested we invite Janne and Jørgen to celebrate with us. Within seconds my mind was aflame with ideas for the food, and gigantic shopping lists were written. Of course, I forgot to photograph while there was still any light, but this is what it looked like in the dark:

NYE.NYE.

All maten. Me åt såklart på bryllupsserviset, og drakk deilige flasker som Janne og Jørgen hadde med seg. Om du er nysjerrig på menyen, kan du sjå den her!
Allll of the food! We used our wedding china, of course, and drank lovely bottles our guests had brought. To see the menu, go here.

NYE.

Vårt herlege selskap, glitrande som alltid.
Our lovely company, sparkly as always.

NYE.UntitledUntitled

Timane gjekk så innmari fort, og sjølve midnattsslaget vart antiklimatisk sidan me hadde to hundar som både var redde for fyrverkeri og berre ville springa i sirklar i huset. Så, etter eit par timar utan rakettar våga me oss ut og tente lange stjerneskudd. Og kyssa for det nye året.
The hours passed by so quickly, and the stroke of midnight was a bit anticlimactic since we had two dogs there who were scared of the fireworks and wanted to run in circles. So, after a couple of hours without any sounds from outside, we went out and lit sparklers. And made out for the new year!
Follow:
Share:

2 Comments

 1. Åsa
  19:45, 07 Jan 2016 / 19:45

  Fantastiske bilder! Synes du klarar så fint å fange den magiske stemninga – du har verkeleg peiling på dette her altså ( + så mange andre ting då). Godt Nytt År! Måtte store og små draumar gå i oppfylling :)

  • mariell.
   Author
   11:21, 11 Jan 2016 / 11:21

   Tusen takk, og det same til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *