New year, new blog.

Untitled

Hei og velkommen til Hjartesmil i 2016! Eg har gitt bloggen ein liten ansiktsløft, og håpar det skal dytta meg i gang igjen etter verdens lengste og herligaste juleferie. I morgon reiser me mot Oslo også London igjen, og eg gler meg så innmari til å komma heim til badekaret mitt! Skal kjøpa blomster og treffa venner og gjera London-ting etter London-ting.

Noko anna nytt er at eg kjem til å prøva å omsetta absolutt alt til engelsk, og at det vil bli to spalter, som her no. Og 2016-Hjartesmil kjem lasta med store bokstavar. Eg blir vaksen, og bloggen får lov til å følga etter

I 2016 vil eg vera ærligare, morsommare og meir oppfinnsom her. Men alle kan jo trenga litt hjelp til det óg! Så legg gjerne igjen ein kommentar om kva de vil sjå her i 2016, eller til dømes ei overskrift de vil at eg skal skriva eit innlegg til? Blir så glad om de har eit par minutt til det. ÅH, denne kjensla av eit heilt nytt år. Det er ingenting som kan måla seg med det.

Hi and Welcome to 2016! I have given my blog a teeny tiny face lift, and hope it will push me back into gear after what has been the longest most delicious christmas holiday. Tomorrow we are moving towards Oslo and then London, and I cannot wait to get back to my bathtub! Also on my list is getting flowers, seeing friends and doing all of the London things.

Another new thing is I will be trying to translate absolutely everything into english, in two columns, like here now. And 2016-Hjartesmil also comes with capital letters! I am growing up, and the blog is following suit.

In 2016 I want to be more honest, more funny and more creative here. But everyone needs a little push once in a while. So feel free to leave me a comment on what you would like to see in 2016, or maybe a caption i could write an entry to? Would be so happy if you had a couple minutes to spare. This feeling of a whole new year! There really is nothing that compares. 

Follow:
Share:

37 Comments

 1. Tuva
  17:23, 04 Jan 2016 / 17:23

  Hei! Kunne du skrevet et innlegg om hvilke bøker du leste i 2015? Hvilke bøker du likte, og eventuelt, hvilke bøker du ikke likte? Godt nyttår!

 2. 17:25, 04 Jan 2016 / 17:25

  Så gøy med ei oppussing av bloggen! Eg er alltid fan av innlegga dine der du har tips til ein fin dag (eller ein grå dag om du vil. Korleis gjere ein grå dag bedre!) Det tykkjer eg er inspirerande. Fint bilde av deg, forresten!

 3. 17:50, 04 Jan 2016 / 17:50

  Så lurt med to spalter! Jeg vil gjerne se mer hjemme hos Mariell og Jostein, og kanskje om hvordan man kan tenke når man skal innrede på et lite sted (bor i sio-leilighet, lite plass, kjipt gulv – så ønsker gjerne fine råd). Og hvordan du får så fine krøller! Og mat! Og hoteller i london som ikke koster gullskjorta, men fortsatt er ok å bo på. Og generelt mer av alt!<3

  • Mamma
   20:38, 04 Jan 2016 / 20:38

   Krøllane har ho etter mor si ?

 4. Kristin
  18:27, 04 Jan 2016 / 18:27

  Jeg er nysgjerrig på å lese dine tanker om forbrukersamfunn og miljø, materialisme, din livsfilosofi, parforhold, om livet som går opp og ned (og kanskje et forhold også), kjæresteting, enda mer om bøker og lesing, det å ha det kjipt innimellom, være premenstruell eller bare trist uten grunn (kanskje det ikke er ditt tilfelle da) og om du har noen tips til hva man kan gjøre.

  Takk for ærlighet. Du er så autentisk og ærlighet og det er derfor du er best på blogging. Godt nyttår!

 5. 19:00, 04 Jan 2016 / 19:00

  Jeg elsker oppfriskningen av designet! Det ser veldig “put together” ut, og jeg likte spesielt de rosa detaljene. Jeg vil gjerne lese mer London-relatert på bloggen. Om hverdagen i London, kafeer og parke dere besøker, og everything London egentlig! Jeg flytter selv til London nå til høsten, og når jeg leser ordet “London” kjenner jeg det kribler i magen. Jeg vil gjerne kjenne mer på den kriblingen <3

 6. Frk. Åsheim
  19:18, 04 Jan 2016 / 19:18

  Godt nyttår! Gler meg til å følge med vidare på bloggen din, den er ein stor favoritt! Elskar tekstar og bilete av kvardagen og koselege ting ein kan gjere i helga. Gler meg til å sjå meir av det, og kanskje tips til fin litteratur, bøker, musikk, oppskriftar, gode og fornuftige produktar og liknande?

 7. 19:22, 04 Jan 2016 / 19:22

  Elsker det nye designet!! Jeg vil gjerne ha mer av mat, samliv, bildebonanza (elsker fotoene dine) og tanker om forbrukersamfunn + feminisme. Setter veldig pris på innleggene dine, lyspunkt i hverdagen! :-)

 8. 19:36, 04 Jan 2016 / 19:36

  I am so glad you will write in English now too! I have been following for a couple of years and always felt like I was missing out. I’m learning Norwegian but I am no where near fluent enough to read it all! :) Happy New Year!

 9. Kristina
  19:55, 04 Jan 2016 / 19:55

  Godt nytt år! Gleder meg til å følge med i 2016 óg :)

 10. Emilie
  19:59, 04 Jan 2016 / 19:59

  Åh fresht! Helt enig med Kristin over her, du er allerede så god på å være ærlig. Det er det som gjør bloggen din så deilig. Jeg ønsker meg (i likhet med andre over) flere innlegg om bøkene du leser, ønsker å lese, ønsker å gjenlese, fine bokomslag, deilige titler.. Alt med bøker helt enkelt. Og fredagslinkene dine er det beste i universet, så jeg ønsker meg mest av alt at du fortsetter med det! Godt nytt år. Ønsker deg alt det beste. All mulig pepp herfra!

 11. Marie
  21:05, 04 Jan 2016 / 21:05

  Gøy! Ofte blogging <3 og tekster er fine, du er morsom! Enig i det Anja sa over. Ellers er jeg listelover.

 12. 22:20, 04 Jan 2016 / 22:20

  Jeg hadde elsket om du skrev mer om skriving, om bøker, ord du liker, forfattere du er inspirert av og litteratur generelt. Ogogog mattips!! Og gjerne beauty-tips, og så sånne fine, dype Mariell-innlegg er også fint. Om angst, eller kjærlighetssorg og sånt. Hehe. Og så, jo, helt konkret, hva du gjør ila en dag. Hvordan du gyver løs på en tekst du skal skrive, eller hvordan dere jobbet med romanen, sånn helt konkret og i hverdagen liksom. Hehe.

  Håper du får et MAGISK 2016 og en veldig bra uke <3

 13. Mari
  22:44, 04 Jan 2016 / 22:44

  Tusen takk for inspirerande og fine innlegg, og for at du delar frå livet ditt! Eg ønsker meg eit innlegg om dine favorittnettbutikkar. Om den lista kunne innehalde partystæsj og fine notatbøker hadde eg blitt veldig glad!

 14. 00:49, 05 Jan 2016 / 00:49

  Jag vill gärna läsa mer litteratur- och mattips!

 15. Florina
  00:58, 05 Jan 2016 / 00:58

  Du har en kjempefin blogg! Jeg kommenterer veldig sjeldent blogger, men nå benytter jeg muligheten fordi du har en av de virkelig få bloggene (typ 5-6) som har klart å holde på oppmerksomheten min i mange år, og som jeg følger jevnlig. Takk for at du deler din kreativitet, dine tanker og opplevelser. Jeg støtter meg til mye av det som er sagt, spesielt Kristin sitt innlegg overfor. Jeg liker bildene dine, lister, tips til en fin dag og ser også gjerne mer om forbrukersamfunnet og miljø, feminisme, såkalt “body positivity”, følelser og utfordringer. Godt nytt år!

  • mariell.
   Author
   11:34, 11 Jan 2016 / 11:34

   Tusen takk!!! Vart så glad av dette.

 16. 07:12, 05 Jan 2016 / 07:12

  I’m so happy you’ll be translating to English, thanks so much for that :) :). Lovely update for your blog too.

 17. Andrea
  11:13, 05 Jan 2016 / 11:13

  Hallo! Godt nytt år, og fin blogglook du har fått deg. Ville bare si at jeg gleder meg til å fortsette å følge bloggen videre, er veldig glad i den. (Og setter bare mer og mer pris på det reklamefrie aspektet! – og det generelt lite kommersielle fokuset) Virkelig et deilig frirom! Gode ønsker fra en veldig tilfreds leser – som har bursdag! høhø.. feirer med blogglesing og ei kopp kaffe ;)

 18. Ingrid
  12:44, 05 Jan 2016 / 12:44

  Usikker på om du har gjort det før, men du er altså eyelinergudinnen min, så et innlegg om hvordan du får den til å se så jevn og fin ut hadde vært kjempefint.
  Kanskje noen innlegg om hvordan man kurerer skrivesperre eller bare generelt om skriving,
  Håper du skal fortsette å legge ut oppskrifter, kveldsmatbrød er blitt fast fredagsgreie på hybelen etter at du la den ut i fjor.
  Også er det utrolig fint å få se litt mer bilder av deg.
  Godtnyttår!

 19. 16:13, 05 Jan 2016 / 16:13

  Oi, så fint det er blitt her inne! For en nørd som meg er det faktisk godt med store bokstaver, hihi. Så lurt med kolonner! Det ser knallbra ut! Håper 2016 blir et strålende blogg-år for deg. Jeg gleder meg selvfølgelig til å lese!

 20. Anna
  16:52, 05 Jan 2016 / 16:52

  Elsker bloggen din! Enig med de som har kommentert før meg, er spesielt ivrig på tour av leiligheten, tips til innredning, tips til bøker og skrivning, linker fra rundt om kring og selvføleglig de nydelige “feel better”-innleggene <3

 21. Ane
  18:23, 05 Jan 2016 / 18:23

  Så. Fin. Så. Fin! Ting jeg vil at du skal skrive om:
  – Puslespill.
  – Samtaler du overhører på bussen/banen/osv
  – Kaffe. (typ er håndbrygg en stor greie i London?)
  – Bukser vs skjørt/kjoler
  – Mennesker du ikke kjenner, men du gjerne ville hatt et forhold til
  – Hva engelskmenn mener når(/hvis) du forteller om bokmål og nynorsk
  – Kunst og kunstnere
  – Fine kalendere
  – Inspirerende folk i livet ditt
  Tusen takk for det jeg vil påstå er verdens flotteste blogg. Du er superinspirerende!

  • mariell.
   Author
   11:25, 11 Jan 2016 / 11:25

   Takk for alle tips! :)

 22. Ida
  18:45, 05 Jan 2016 / 18:45

  Jeg ønsker meg fler personlige innlegg – om feminisme og livet med Jostein og ensomhet i ny by. Og flere innlegg med bilder fra London – spesielt når det blir vår ute. Og jeg elsker innleggene dine med lister og inspirasjon.

 23. Vilde
  19:46, 05 Jan 2016 / 19:46

  Må bare si at jeg setter så stor pris på at du holder på med denne bloggen, og fungerer som min daglige/ukendlige inspirasjon og underholdning! Det er ikke mange andre medier der alt treffer like bra :) Tusen takk, godt nytt år – jeg gleder meg til å følge mer med!

  Kunne for eksempel tenke meg å lese om kunst og kultur, hvordan man kan gjøre hverdagen og en litt traus januar mer koselig, så en som nevnte feminisme over her – gjerne tanker om holdninger rundt ulike temaer, tips om forbilledlige damer/utgivelser/filmer osv. :):)

 24. Marta
  21:30, 05 Jan 2016 / 21:30

  Godt nyttår! Kanskje du kan skriva noko om tankane dine rundt klimaproblematikken, kva miljøomsyn du eventuelt tek, eller liknande? :)

 25. 09:56, 07 Jan 2016 / 09:56

  Så fin og ny bloggen din har blitt! Og veldig profft med både norsk og engelsk. Håper du får et strålende 2016, klem fra Anette :)

 26. martha
  11:21, 07 Jan 2016 / 11:21

  Kjempefin ansiktsløft :) Eneste jeg ville sagt er at skrifta virker bittelitt for stor, men det er kanskje bare en vanesak fordi den har vært mye mindre før.

 27. Ida
  14:29, 13 Jan 2016 / 14:29

  Altfor stor skrift! Blir slitsomt å lese! Skru veldig gjerne ned noen hakk :-)

 28. Jenny
  13:35, 14 Jan 2016 / 13:35

  Digger det nye designet! Hadde vært interessant med et innlegg om mental helse. og ‘hvordan fotografere i offentligheten uten å se ut som en dust*-innlegg, synes terskelen er så høy! Gleder meg til å lese videre!

  • mariell.
   Author
   11:39, 18 Jan 2016 / 11:39

   Tusen takk, og takk for gode idear! :)

 29. Maiken
  17:51, 22 Jan 2016 / 17:51

  Eg ser ingen andre har skrive det, så det kan vera noko med min skjerm eller nettlesar (Chrome) – men skrifta er faktisk ganske vanskeleg å lese, den er litt vel tynn og det samspelar ikkje heilt med augene mine tydelegvis. Myslesar for å sjå kva som står, haha. Men elles likte eg veldig godt det nye designet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *