a very murray christmas.

murray christmas.

i går kveld rigga me oss til i sofaen og såg a very murray christmas, som er den nye julespesialen som sofia coppola har laga for netflix. den var så innmari søt og corny, og eg elska den verkeleg. perfekt om du treng å komma i akutt julestemning! tips tips!

murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.murray christmas.

*translation:
yesterday we got around to watching a very murray christmas, sofia coppola’s new christmas special for netflix. i really loved it, super corny and an instant christmas feeling deliverer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *