3 ting.

12301264_1647650572150534_1558543435_n

hei på måndagsformiddagen! i går var det premiere på forestillingen til jostein og fredrik, og det var så sjukt sjukt gøy at eg nesten ikkje kan forklara i ord. etterpå var eg så stolt som ei hønemor kan bli! det er så innmari innmari gøy å sjå to av sine favorittpersonar stå på ei scene og framføra musikk og ord dei sjølve har funne på. her har de tre tankar frå meg:

1. i dag, før me reiser frå førde, har eg insistert på ein tur til NMS i førde (bruktbutikken). skal leita etter julepynt og alt i messing, klør allereie i fingrane! også gler eg meg til å køyra heim til sogn, gjennom det herlege snølandskapet. eg skal fundera på blogginnlegg eg skal skriva den kommande veka, som kjem til å bli ei veke med mykje meir ro.

2. i morgon er det desember, og jostein og eg skal sjå amalies jul i år! heldigvis ligg det på NRK nett-tv. gler meg så !!!!!!! mykje.

3. eit podcast-tips til dykk frå meg, anna faris is unqualified.

 

*translation:
hello! yesterday was the premiere of j and fredrik’s show, and it was just too much fun! i was so so proud afterwards, really just overwhelmed by seeing two of my favorite people on stage performing words and music made from their own heads! how wonderful is that! i had some thoughts today:

1. today, before leaving førde, i have insisted we go to the thrift store. i plan to find christmas things! and then we’ll be driving home through the snowy landscape, my giant soft spot i love it so much.
2. tomorrow is december!!! j and i will be enjoying a tv advent calendar from our childhoood and i am TOO excited. 
3. a podcast tip! anna faris is unqualified.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Åh, så fint å vere på forestillingspremiære! Elskar vinterlandskap-bilete og har tenkt på det sidan eg såg det på instagram i går, det gjer meg så glad og passar så fint til denne adventstida! Amalies jul såg me i fjor, den er så fin og eg har så mange gode minner frå den.

    No skal eg kose meg med å lese vidare i adventsmagasinet eg fekk i posten ♡