this cold weekend.

wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.

det var ei spesiell helg, med frostlagte jorde, besøk av broren til jostein med fru og deira herlege ungar, podcast-innspeling og så mykje fyring i peisen. pappa kom på pizzabesøk, og eg baka ei prøvekake som eg trur får bli ei første advent-oppskrift. i går, før besøket reiste tilbake til oslo, leika me spark på boks her ute, det var mykje meir komplisert enn om sumaren, mindre grønt å gøyma seg bak og ei avslørande knirking i graset når ein skulle gjera seg klar til å springa.

*translation:
it was a special weekend, with frost filled fields, a visit from jostein’s brother with his family, a podcast recording and a lot of wood in the fireplace. my dad came to have pizza and i baked something that i think will be the perfect first of advent bake. yesterday, before they went home to oslo, we played a game of hide and seek in the garden, a lot more complicated than in the summer. no green lushness to hide behind and a revealing squeak in the grass with every little movement.

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 14:43, 23 Nov 2015 / 14:43

  Åh, savner Vestlandsvinter med snødekte fjell overalt <3

 2. 22:34, 23 Nov 2015 / 22:34

  åh, det hørtes veldig koselig ut, da!

 3. 08:54, 24 Nov 2015 / 08:54

  Disse bildene ble idyll i litt for sterk grad, her jeg sitter i regntunge England og prøver å glemme snøen som har lagt seg som et mykt teppe over hjembygda.

 4. 15:19, 24 Nov 2015 / 15:19

  hurra! det høres ut som en knallhelg!

 5. Maiken
  22:12, 26 Nov 2015 / 22:12

  ååå! Eg likte alle bileta, gu kor fint du klarer å få ramma inn det du vil visa oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *