10 cosy weekend movies.

Untitled-1

eg er så filmsugen! kanskje er det kulden, eller berre ei helgekjensle, men eg har lyst til å sjå film heile dagen. til frukost, til middag, til kveldsmat. nokre filmar er meir helgekos enn andre, dog, så her er ti superkoselege filmar som gjer helga litt finare:

mr. magorium's wonder emporium
mr. magorium’s wonder emporium
handlar om den mest fantastiske leikebutikken i verda, og han som eig butikken er over 200 år gamal og han har veldig spesielle sko.

stranger than fiction
stranger than fiction
harold crick jobbar i skatteetaten og har eit veldig nøyaktig liv. plutseleg kan han høyra nokon som fortel historien om livet hans (emma thompson!), det er konstant og heile tiden, og veldig distraherande. maggie gyllenhaal er ein draum i denne filmen.

4e5d2673cd604b11ae95a9d9a792762e
harry potter
treng vel ingen forklaring?

darjeeling limited
darjeeling limited
underdogen i wes anderson-verda. tre brødre på ei reise gjennom india. sååååå mykje vakre bilder her.

hairspray
hairspray
musikalhimmelen! sangane sit som klistra i hjerna etterpå, og zac efron er såååååå dreamy.

pretty in pink
pretty in pink
i mi meining, den beste molly ringwald-filmen. verdt å sjå for berre try a little tenderness gjennomført av jon cryer (frå two and a half men.

lost in translation.
lost in translation
om du ikkje har sett denne filmen så manglar det noko i livet ditt. charlotte har vorte med sin douchy kjæreste til japan fordi han har jobb der, ho blir kjent med bob (bill murray) og dei har det finaste skjøraste eventyret saman. ein faktisk magisk film.

how to marry a millionaire.
how to marry a millionaire
tre kvinner bestemmer at dei vil finna seg millionærmakar, og tek over nokon som er på ferie sin leilighet for å skapa illusjonen av pengar. det var her eg forelska meg i lauren bacall, men betty grable og marilyn monroe er såklart ikkje noko å kimsa av heller.

nanny mcphee.
nanny mcphee
den beste nanny i verda, som kjem for å hjelpa når det trengst. skikkelig oppmuntrande varm herleg film, egentlig for born men like fin for vaksne.

breakfast at tiffanys
breakfast at tiffanys
såklart. helgefilmen over alle helgefilmar.

*translation:
10 films to make your weekend a little better!

Follow:
Share:

10 Comments

 1. 07:58, 21 Nov 2015 / 07:58

  “Try a little tenderness”-scenen er noe av det beste jeg vet. Jon Cryer var en bratpack-helt!! Åh

 2. 14:33, 21 Nov 2015 / 14:33

  Fleire av yndlingsfilmane mine her, men so morro å få litt tips til nye og! Har enno ikkje sett ‘How to marry a millionaire’, kanskje denne helga er riktig tid? :) Takk for filmtips!

 3. 15:40, 21 Nov 2015 / 15:40

  iiii film! jeg har også den følelsen for tiden, vil bare være inne med te og godis og se film hele dagen, hele tiden. tusen takk for tips!
  vi har nettopp begynt på hunger games! og så har vi nettopp sett master of none på netflix og unge lovende på nrk. tips om du ikke har sett dem allerede.

 4. 16:52, 21 Nov 2015 / 16:52

  Hei Mariell.
  I dag kom det pakke fra deg i posten, men jeg fant ikke noe magasin i konvolutten. Kun en innpakket pakke som inneholder litt av hvert.
  Har det skjedd en mix up?
  Mvh Mette (B) i Sandefjord :)

  • mariell.
   Author
   22:18, 21 Nov 2015 / 22:18

   magasinet ligg inni pakken med resten. :)

   • 09:02, 22 Nov 2015 / 09:02

    Takk, jeg ville ikke åpne derfor måtte jeg spørre ;)

 5. 16:53, 21 Nov 2015 / 16:53

  ps. jeg har ikke pakket opp pakken da.. ;)

 6. Karo
  14:43, 22 Nov 2015 / 14:43

  Hei! <3

  Legger aldri igjen kommentarer, men i dag kunne jeg rett og slett ikke dy meg! Bloggen din har nå blitt den eneste jeg leser, da jeg faktisk har gått lei andre blogger. Men din, din er som en egen liten, deilig verden som bare fyller på med inspirasjon og glede. Elsker den følelsen jeg sitter igjen med etter å ha vært innom her! I tillegg er podcasten deres bare helt innmari herlig å høre på!! Tusen takk!

  (i løpet av to dager har jeg klart å se både how to marry a millionaire og lost in translation.. <3)

  • mariell.
   Author
   11:11, 23 Nov 2015 / 11:11

   tusen, tusen takk! blir heilt sprekkeferdig glad av sånt. <3

 7. 09:17, 23 Nov 2015 / 09:17

  Ååå nåå fikk jeg lyst til å se film. Fuck eksamen altså. Neida. Men du er sabla god på å minne oss på gode, varme, fine ting uten at det blir for klissete. Fikk btw julemagasinet ditt i posten her om dagen. Har lest fra perm til perm allerede og det kommer jeg til å gjøre maaange ganger. Var perfekt på senga med en morgenkopp med te. Du er kul! Ha en magisk uke <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *