mariell og sara #20 – bryllupsreisa

20

her kjem ei ny episode av podcasten! denne spelte me inn medan eg var i firenze, og me prata egentlig kun om bryllupsreise og om robotar. eg var i eit eksepsjonelt bablete humør, som ein femåring, ville visa fram ting eg hadde kjøpt til sara og fortella alt alt alt.

*translation:
a new episode of my podcast.

Follow:

4 Comments

 1. Kia
  13:30, 12 Nov 2015 / 13:30

  Hei Mariell! Bare en liten tilbakemelding, gjør hva du vil med den. Du skriver uten bruk av versaler/ store bokstaver – det forverrer leservennligheten MYE, og særlig for dyslektikere og folk med lesevansker. Sier det bare fordi jeg tenker bloggen din er så bra at den bør leses av flest mulig :)

  • mariell.
   Author
   11:33, 13 Nov 2015 / 11:33

   eg har planar om ein redesign på bloggen i starten av det nye året, og dette er definitivt noko eg tenkjer på. :)

   • Kia
    00:48, 14 Nov 2015 / 00:48

    Lurt:) Jeg synes forsåvidt også at det er noe tiltalende med småbokstaver all the way, og skrev slik selv en liten periode (til jeg fikk så hatten passa), men de som sliter med å lese det bør kanskje komme før vi som synes det er fint og fiffig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *