5 adventspakkar til salgs!

saturday outing.

i går, når me kom heim frå bryllupsreise, møtte me ein vegg av pappboksar utanfor døra vår. magasinet var komme frå trykkeriet! det er alltid så rart når noko som har vore digitalt plutseleg er håndfast, og plutseleg ser eg det for meg på alle nattbord og på kjøkkenbenkar medan de kokkelerer etter oppskriftene. eg startar med å senda ut allereie i morgon, cue håndkrampe og hulu!

her kjem dei fem nye adventspakkane til salgs. dei inneheld: magasinet, noko søtt, noko å pynta med, noko til sjølvpleie. resten er ein hemlis fram til dei fine folka har fått pakkane sine! begrensa til éi pakke per person.

UTSOLGT

Follow:

9 Comments

 1. 18:06, 12 Nov 2015 / 18:06

  YES! Nå har jeg fått sikret meg en adventspakke. Hadde alarm på mobilen og har generelt sett følt meg som en creepy stalker i hele dag. Sååå verdt det da. Gleder meg masse masse masse.

 2. 21:13, 12 Nov 2015 / 21:13

  Bra jobbet, Mariell! Hørte på podcasten deres i stad og ble helt kry over å tenke på at julen bare er noen uker unna! Nå må julelysene snart komme opp i gatene…!

 3. isabelle
  22:12, 12 Nov 2015 / 22:12

  Neeeeeeeeeeei. la meg nedpå etter skolen klokken halv 6 og våknet klokken 8. Ble.så.skuffet.:-( vær så snill å si meg at magasinet ditt kommer i butikk?! Elsker bloggen din, du er en daglig inspirasjon.

  • mariell.
   Author
   00:30, 13 Nov 2015 / 00:30

   magasinet er framleis very much i salg, det kan du kjøpa så mykje du vil. adventspakken, som eg har solgt 19 av, er utsolgt. :)

 4. Lene
  07:52, 13 Nov 2015 / 07:52

  Gler meg til å få i posten. Har kjøpt 2 stk. Tenkte at Mamma skal få i pakkekalenderen sin 1. desember sidan ho elskar jul og julemagasiner. Trur at me begge får glede av å lese og kose oss i adventstida.

  Eg har alle dine magasiner frå før :)

  Lene

 5. Marie Denise
  11:11, 13 Nov 2015 / 11:11

  Ååååh, jeg rakk ikke kjøpe adventspakken. MEN jeg har nå bestilt julemagasinet og gleder meg sånn til det kommer i posten! Du er flott, Mariell <3

 6. 10:33, 15 Nov 2015 / 10:33

  Var for sent ute, bahh.. MEN jeg gleder meg så fantastisk masse til å kose meg med julemagasinet. Hurrahurrahurra! Og velkommen hjem fra bryllupsreise :*

 7. Andrea
  01:52, 23 Nov 2015 / 01:52

  Hei, Mariell!
  No har eg bestilt julemagasinet ditt, og eg gler meg SÅNN til det kjem i posten. Har lese bloggen din leeenge, og elskar den. Den er eit friskt pust, ei koseleg boble, eit nydeleg maleri og alle sånne fine ting. Hald fram som du stemnar! :)
  Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *