friday link love: a bra guide, peanut butter balls and a tiny dinosaur

FLL

hei, alle saman! mariell i pysjen frå senga her (i woke up like this, flawless)! eg har hatt den treigaste herlegaste morgonen med jostein, me har hatt ei heilt vanvittig travel veke men me har klart å vera så fine for kvarandre. det er ikkje sjølvsagt i stressa periodar, og det gjer meg SÅ GLAD.

må óg få takka dykk alle nydelege fine flotte fantastiske personar som har kjøpt julemagasinet. eg har, om eg er ærlig, vore litt bekymra for trykkeutgiftene til magasinet (for det er så viktig for meg at det er reklamefritt, som de kanskje veit), men etter éin dag med salg var det plutseleg ingen problem lenger. fordi de er så fine og for at de stolar på at eg lagar noko som er så fint at de vil ha det i postkassa, og så mange av dykk har kjøpt ekstra magasin som de kan gi vekk óg. vil klemma dykk alle!!! det har gjort dagen min og veka mi og året mitt. håpar å få jobba meir med magasin i åra framover, for det er verkeleg noko eg er så glad i å jobba med.

me tek igrunn ikkje helg i kveld, sidan me har ein del ting me må ferdiggjera før bryllupsreise på måndag, men! eg har tre strategiar for å gjera denne dagen ekstra fin (utanom at eg skal gå og kle på meg det sekundet eg har publisert dette innlegget):
– skal skifta sengeklede
– skal ha gulleyeliner på (eg brukar denne frå eyeko)
– skal laga noko supergodt til middag!

du kan gjera dagen min enda finare ved å stilla meg spørsmål i dette innlegget! og som vanlig, her er linkane for i dag:

 

 1. emmy skreiv ei liste om 10 bra ting å gjera om hausten.
 2. emily og familien køyrer jurassic park-tema på halloween-kostyme. dør av kor søt vesle sloan er som dinosaur.
 3. elsa delte ei oppskrift på kardemommegraut.
 4. peanut butter balls. omnomnom.
 5. eit intervju med lea seydoux.
 6. ein bh-guide med all informasjon ein kan trenga!

 

*translation:
hello everyone! it’s me, mariell, from bed in my pj’s(i woke up like this, flawless)! i have had the slowest loveliest morning with jostein, we’ve had such a busy week but have been so kind and gentle with one another. it’s not something i take for granted in these stressful periods, so it just makes me so happy.

we won’t be taking a weekend this weekend, too many things to take care of before we go on our honeymoon on monday, but! i have three strategies to make this day extra nice (other than the fact i am going to get dressed the second i hit publish):
– new sheets on the bed.
– gold eyeliner (mine is from eyeko)
– something delicious for dinner.

and, as per usual, links! ↑

Follow:

6 Comments

 1. 13:18, 30 Oct 2015 / 13:18

  Hahaha, unger i kostymer er gøy! Den linken minnet meg om Cardboard Box Office, har du sett det? To foreldre gjenskaper kjente filmer ved hjelp av pappesker og den lille sønnen sin, og det er så gøy og godt laget! (Her er for eksempel The Matrix [http://cardboardboxoffice.com/2014/03/08/the-playtrix/] og E.T. [http://cardboardboxoffice.com/2014/04/12/e-ted/]!)
  God helg!

 2. 15:16, 30 Oct 2015 / 15:16

  Den ungen i dinosayrkostyme så sjuukt forvirra ut <3 Og jeg skulle ønske jeg kunne lagt godteri med nøtter i, for det ser godt ut, men jeg er allergisk :(

  • mariell.
   Author
   15:19, 30 Oct 2015 / 15:19

   fun fact: eg er den verste vennen for folk med nøtteallergi. synne har nøtteallergi, og eg seier alltid sånt som: å herreguuuuuuud så trist for deg at du ikkje kan eta nøtter! hasselnøtter, liksom! det er jo det BESTE SOM FINST. :))))))

 3. 09:53, 31 Oct 2015 / 09:53

  friday link love <3
  så glad alt ordner seg med magasinet! og jeg vil gjerne lese mange magasiner fra deg fremover også, har fortsatt hjartemagasinene i bokhylla (de har vært med på flytting overalt), jeg liker dem så godt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *