mariell & sara – #19 ikkje grin

19

ny episode av podcasten er ute! det vart ein veldig personlig podcast, igrunn, eg er veldig fornøgd med den og egentlig litt stolt. den er så veldig meg og sara. håpar som vanleg de vil høyra på, at de vil hashtagga med #mariellogsara på instagram og at de mailar oss på mariellogsara@gmail.com om de har spørsmål. nyt!

*translation:
new episode of my podcast.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 15:34, 29 Oct 2015 / 15:34

    Åh, nå gleder jeg meg til bussturen hjem fra skolen! Podcastene deres, altså <3

  2. Trine
    18:18, 29 Oct 2015 / 18:18

    Tusen takk for tipset om den fantastiske matsiden, Simply Delicious i nyhetsbrevet! Du forgyller hverdagen min rett som det er, så glad for det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *