Q?

august.

hei, alle fine personar! eg er i full innspurt med julemagasinet no, det er faktisk superkoseleg (sat og grein meg gjennom alle juletradisjonane de delte med meg i dette innlegget) men det tek opp ein del tid som eg ellers ville brukt til blogging. neste veke er eg jo på bryllupsreise i toscana, så eg tenkte at om me køyrer på med ein god gamaldags spørsmålsrunde no, også kunne eg svara på spørsmål i innlegg neste veke? køyr spørsmål!

 

*translation:
next week i’ll be on my honeymoon and i want to fill the blog with answers to your questions, if you have any! i’d be very happy to answer them, so please leave them below and i will answer you as soon as possible. :) 

Follow:
Share:

33 Comments

 1. Susanne
  13:23, 27 Oct 2015 / 13:23

  Kan du dele noen vinfavoritter?

 2. Andrea
  13:44, 27 Oct 2015 / 13:44

  Hei Mariell. Dette er et ganske personlig spørsmål, så jeg skjønner om det ikke passer seg i denne sammenhengen, men jeg føler at du er en person som kan ha noen hjelpsomme tanker rundt dette.
  Jeg lurer på om du har noen venner fra hjemstedet ditt som du har kuttet kontakten med? Jeg har venner som jeg ser hver jul, påske og sommer men jeg føler meg ikke som meg selv når jeg er med dem. Jeg er tilbake til å være den stille og kjedelige jenta, men det er bare fordi jeg føler vi ikke har så mye til felles. Så jeg lurer på om du har noen erfaringer med å gi slipp på venner? Jeg vil ikke skape dramatikk eller såre noen, og jeg vet jeg er heldig som har venner i det hele tatt. Men dypt i meg selv føler jeg at jeg hadde følt meg bedre uten dem.

  • Andrea
   16:53, 27 Oct 2015 / 16:53

   … Jeg leste meg gjennom kommentarene, og kjente meg veldig igjen i dette du skriver! Jeg heter også Andrea, så det var nesten litt ekkelt – som om jeg selv hadde skrevet det i søvne ;) Det har jeg nok ikke – men du skal vi at vi er flere! Klemmer fra en annen Andrea

 3. Christi Elin
  13:44, 27 Oct 2015 / 13:44

  Eg er ganske så nysgjerrig..:
  Kva er din beste haustoppskrift?
  Om du var skuespiller – hvilken rolle hadde vært skreddersydd for deg? Evt hvilken film?
  Kva er ditt beste hudpleie/sminkeprodukt?
  Kva tronar på toppen av den materalistiske ønskelista for øyeblikket?
  Har du podcast tips eller ei speleliste som kan vere god bakgrunnsstøy no i eksamenstida?

  Dere må ha ein fantastisk ferie! Gleder meg masse til å sjå bilder fra turen. :)

  • Karine
   19:13, 27 Oct 2015 / 19:13

   Har et spørsmål i litt samme kategori som denne :-) Har du fortsatt kontakt med venninna di fra Sogn og Fjordane, som het TrineMarie? Husker vi kunne se bilder og innlegg av dere to på bloggen for flere år siden, og dere så så fine ut sammen. Hvis ikke, har du noen tips til hvordan man kan la vennskap gå? Det kan være så vanskelig å finne ut hva man skal si til en man ikke vil være venn med lenger. For man vil jo ikke kutte kontakten uten å si i fra om det til vedkommende.

 4. Renate
  13:50, 27 Oct 2015 / 13:50

  Har du tips til kva eg kan kjøpa til søstra mi til jul?

  Kva gler du deg mest til med å komma heim til jul?

  Saknar du søstra di? Gler du deg til å sjå ho når du kjem heim? Kva skal de finne på i år?

  Kor mange filmar og “klementiner” skal de eta?

  Kos deg på bryllaupsreise <3 KLEM

  • Karine
   19:14, 27 Oct 2015 / 19:14

   Ops, her ble det litt feil, kommentaren min skulle egentlig postes under Andrea sin kommentar…

 5. Mie
  13:52, 27 Oct 2015 / 13:52

  Hei! Så fine blogg du har.

  Jeg lurte på hvordan du føler det ang kroppspress. Vet du ikke vil ha noe sånt anmasende kroppsfokus på bloggen og det liker jeg!! Men du virker å ha gått litt ned i vekt i det siste(?), og jeg lurer på om du lar deg påvirke av ideaaler eller om klarer å “seile din egen sjø”. Og om du i såfall har noen tips til å ikke bry seg så mye om kropp og slike teite, uviktige ting som en overproblematiserer i egen hjerne. Ellers synes jeg du er en fantastisk flink skribent og fotograf! Stå på.

 6. Vanja
  14:54, 27 Oct 2015 / 14:54

  Hvis du kunne velge hvilket som helst i hele verden og teoretisk sett bodde et sted hvor dette hadde følt seg vel og hjemme passet; hvilket kjæledyr/husdyr ville du hatt?

 7. Maria
  16:02, 27 Oct 2015 / 16:02

  Yay spørsmålsrunde!

  – Er det en bok/film/serie som har “endret” deg? Om så, hvilken? Hvorfor?
  – Tips for motivasjon når man jobber hjemmefra (eller er midt oppe i jobbsøking og litt smålei)?
  – Om du kunne tatt bilder av en “kjendis”, hvem ville du tatt bilde av?

  Gleder meg til julemagasin!

 8. 17:38, 27 Oct 2015 / 17:38

  Hi, Mariell!
  As a freelancer, how do you keep yourself organized? Do you have favorite apps or methods? What do you do when it feels overwhelming?
  I love your work! Best wishes!

 9. Katrine
  18:01, 27 Oct 2015 / 18:01

  hei!
  Først og fremst må jeg bare si at du har en fantastisk fin blogg. Jeg elsker å klikke meg inn her og forsvinne litt i en annen verden.

  Men, til spørsmålet :) Har du noen gode tips til hvordan man kan motivere seg selv tilbø stå på i tunge studie/arbeidsperioder? Når man kjenner at alt er litt mye, og du bare vil krype opp under dynen og spise kjeks til alt er over…

  Takk for svar! Klem

 10. Else
  18:11, 27 Oct 2015 / 18:11

  Hei!
  Siden du er midt i dette med julemagasin, lurer jeg på hvordan dine egne juletradisjoner er? Pleier du å Jostein å feire jul sammen? Hvor skal dere feire jul i år?
  Kunne du tenkt deg å “holde jul” selv, f.eks i London, eller blir det ikke jul før dere kommer hjem?
  Tror du forholdet ditt til jula kommer til å endre seg om dere får egne barn?
  Ønsker dere dere barn?

 11. Martine
  18:25, 27 Oct 2015 / 18:25

  Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg er så innmari glad i bloggen din :)! Vært fast leser i mange år. Jeg Koser meg masse med å høre på podcastene du lager og de fine bildene og tekstene dine :)! Tusen takk for at du blogger! Ellers lurer jeg på hvordan du får alt til å virke som et lite eventyr? Er du glad i de små tingene i livet og setter du ekstra pris på de små fine øyeblikkene i hverdagen? =)

 12. 19:36, 27 Oct 2015 / 19:36

  Hei, så morro med spørrerunde!

  – Jeg lurer (ofte på) hvordan, og i hvilket program, redigerer du bildene dine? Synes de er så særegne og fine.
  – Om du fikk en helt blank dag i morgen, fullstendig planfri, hvordan ville du brukt den?
  – Om du ikke fikk hete Marielle lenger, hvilket nytt navn ville du valgt?

  Ha en fin kveld! ü

 13. 21:18, 27 Oct 2015 / 21:18

  Kjekt med spørsmålsrunde :) Mitt nr.1 spørsmål er om du kjenner på denne “kvartlivskrisa” der man prøver å finne sin plass her i verden? Så lurer jeg på hvordan hvilepulsen er når man er freelancer? Er du flink til å ta deg fri?

  Takk for den fine bloggen du har :-)

 14. Anne Linn
  21:31, 27 Oct 2015 / 21:31

  Hei og så digg med bryllupsreise rett rundt hjørnet, og julemagasinet gleder jeg meg til!

  Jeg lurer på alt som har med det å starte egen podcast å gjøre; spesielt hvordan dere faktisk spiller den inn (det er jo så bra lyd!) og så er det jo spennende å høre litt om dere planlegger temaer på forhånd for eksempel. Jeg har lyst til å hive meg utpå selv, men blir litt psyka ut av den tekniske biten.

 15. Sunniva
  00:30, 28 Oct 2015 / 00:30

  Hei,
  Jeg lurte på hvordan det har vært å være gift til nå? Er noe annerledes?
  Også lurte jeg også på hva du tenker om det å få barn, er det noe du ønsker at skal skje i nær framtid?

 16. Stine
  08:22, 28 Oct 2015 / 08:22

  Hei! Jeg lurer på om du og Jostein krangler og hvordan dere i så fall krangler og hvis du føler at dere er “gode” på å krangle om du kan gi noen tips til verdens mest konfliktskye person som ikke klarer å si ifra om noe til samboeren? :)

 17. Marte
  12:45, 28 Oct 2015 / 12:45

  – Hva er den største utfordringen ved å være gift?
  – Noen gode tips til hvordan få alenetid når man bor under samme tak som kjæresten?
  – Hvis du fikk en gutt og ei jente, hva skulle de hett?

 18. 17:35, 28 Oct 2015 / 17:35

  … og en liten pussig observasjon…
  Jeg har lagt merke til at i kommentarfeltet ditt er det alltid så mange, ikke uvanlige men mindre vanlige, fine navn! Alltid. Leserene dine har foreldre med god smak, haha.

 19. 12:52, 30 Oct 2015 / 12:52

  Hva er ditt forhold til sunn mat og trening?
  Hva liker du best ved deg selv?
  Støtter du noen organisasjoner?

 20. 12:53, 30 Oct 2015 / 12:53

  Og, topp 10 TV-serier!

 21. 22:42, 30 Oct 2015 / 22:42

  Eg har litt forskjellige spørsmål, du treng ikkje svara på alle hvis du ikkje vil.

  – kva slags utstyr og objektiv brukar du når du fotograferar bryllup? Tillater du deg sjølv å snika fram ei zoom under vielsen, eller spring du rundt som ein søt galning med fastobjektiv heile dagen?

  – blir du nokon gong nervøs rett før du skal fotografera på oppdrag?

  – seiar du nokon gong nei takk til oppdrag, for det kjennes feil for deg? Isåfall, kva slags oppdrag tek du absolutt ikkje?

  – kva er det verste du har opplevd i heile ditt liv?

  – kva er det beste du har opplevd i heile ditt liv?

  – kva trur du skjer etter døden?

  – kva er egentlig yndlingsfargen din?

 22. 09:52, 31 Oct 2015 / 09:52

  jeg vet du har skrevet noe om det nå, men det kan jo hende du har nye erfaringer og tips, så: har du noen spesielle ting du gjør for å være effektiv når du har mye å gjøre, som nå? belønninger, apper, lister og liknende?
  <3

 23. Camilla Elise
  08:01, 01 Nov 2015 / 08:01

  Jeg lurer bare på om du fortsatt går på pilates? :)

 24. kaffemarte
  20:23, 01 Nov 2015 / 20:23

  Har du noen guilty pleasures?
  Hvilke kjøkkenredskaper klarer du deg ikke uten?
  Hva må du alltid ha i kofferten når du skal ut og reise?
  Takk for inspirerende blogg på både intellektuelt og visuelt plan :)

 25. Ida
  20:48, 02 Nov 2015 / 20:48

  Hva gjør du på dager der du egentlig bare vil gjemme deg under dyna og være i fred?

 26. Frøya
  15:58, 03 Nov 2015 / 15:58

  Hei! du og Jostein har jo vært sammen i 10 (11?) år, så dette er kanskje ikke så lett for deg å svare på, men: Jeg er så kjærestesyk! haha :( merker at jeg konstant leter blant de jeg kjenner/i klassen/på treningen etter noen jeg kunne hatt det fint med. får lett crush, og føler at jeg derfor ofte overtenker/legger for mye i ting. Noen tips til hvordan slappe mer av når det kommer til gutter?

 27. 23:13, 03 Nov 2015 / 23:13

  Herlighet nå stalker jeg dette innlegget ditt… men jeg ville også spørre;

  hvordan gikk du fra det selvhatet du beskreiv i den siste podkasten din, til den (tilsynelatende?) selvsikre og strålende kvinnen du er i dag?

 28. Kamilla
  19:41, 05 Nov 2015 / 19:41

  Har det vært perioder hvor det har vært vanskelig mellom deg og Jostein, typ så dere nesten har gått fra hverandre? Hvis ja, hva gjorde dere for å fikse det?

 29. Emma
  00:13, 08 Nov 2015 / 00:13

  Hei! Husker at du for en stund tilbake skrev at du brukte en sånn rosa makeup-sponge. Bruker du den til concealer eller foundtation? Kunne du ha skrevet/filmet tutorial? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *