a saturday with saffron french toast and a long walk on the canal.

sat.
ah, laurdag. eg kan så lett bli nostalgisk til dagar som nettopp har skjedd. er det berre meg? laurdag var ein heilt utruleg fin dag. me sov til seint, våkna og sovna igjen, las litt i senga og stod opp skrubbsvoltne. dagen før hadde jostein kjøpt safran på borough market, så eg laga ikkje-så-arme riddarar med syrup og ein gigantisk kaffikopp som me åt framfor curb your enthusiasm.

på ettermiddagen våga me oss ut med laurdagslista vår, kursen var satt mot pekanpai og filterkaffe som ikkje skuffa, og etterpå handla me bøker og magasin på broadway market. me fekk feeling og gjekk langs kanalen med alle dei andre helgefolka, langt langt nord og heilt til islington. me tok ein svingom innom camden passage der marknaden akkurat var i ferd med å stenga. rett før det vart kritisk med svolten landa me på fish&chip shop der me åt scotch egg (det beste i london) og fish finger sandwich. så gjekk me på waitrose, kjøpte lindt-sjokolade og eplejuice med rabarbra og andre helgeting, og reiste heim mot dei to siste fargo-episodane, store koppar te og ein boks med pepperkaker frå øvste hylle.

ps: i mi perfekte verd har eg fire gigantiske bilder, typ 1,5 meter i breidda, som alle er perfekte sesongbilder. om eg levde der, i denne perfekte verda, skulle bildet rett under her vore haustbildet. 

sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.sat.

 

*translation:
we spent our saturday wisely, beginning with a saffron french toast that really was divine, a pecan pie to share with coffee, a little magazine and book shopping, strolling on the canal and a lovely late lunch of scotch egg (london’s best!) and fish finger sandwich at the fish & chip shop. it was one of those unforgettable saturdays in autumn.

Follow:
Share:

7 Comments

 1. 07:50, 20 Oct 2015 / 07:50

  Du får meg til å lengte til London! Har bare vært der en gang, og det er så vondt å tenke på </3

 2. 16:03, 20 Oct 2015 / 16:03

  Så koselig! Jeg vil til London asap? Lørdag var en sånn fin dag for meg og samboeren min og, vi såv lenge, gikk en tur, så litt i butikker, ryddet i hagen, jeg bakte en kake også hadde vi nachos til kveldsmat sammen med en gammel film og noen øl. Helt fantastisk :-) deilig med helger uten planer der man bare gjør det man aller helst vil :)

 3. Eva
  17:53, 20 Oct 2015 / 17:53

  Fantastisk fine bilder. Liker bloggen din, er innom den hver dag .

 4. 20:20, 20 Oct 2015 / 20:20

  Åh, jeg skjønner hva du mener – enkelte dager utmerker seg liksom med én gang, og så sitter man der bare noen døgn etterpå og lengter tilbake! Denne lørdagen ser og høres virkelig herlig ut. Nå er det så fint overalt her i London, og senest i dag måtte jeg stoppe to ganger da kjæresten min og jeg var på vei til butikken, bare for å peke ut og plukke opp de fineste bladene på bakken. (Heldigvis er han en tålmodig fyr, haha.) Så kult bilde med svisj på håret, forresten!

 5. 09:14, 21 Oct 2015 / 09:14

  Hei! Jeg begynte å høre på podcasten deres i går, da jeg gikk en tur med hunden, og tok meg selv i å bli skikkelig hekta. Det var så hverdagslig, men likevel dypt og bra og ordentlig likanes. Kjente meg igjen i litt for mye, haha..

  Ha en kjempefin onsdag videre!
  Ps, kan du kanskje skrive et innlegg om hva slags skriveprosjekter eller skrivejobber du holder på med for tiden?

 6. 09:28, 24 Oct 2015 / 09:28

  så fine bilder! får instant london longing.

 7. Camilla Elise
  15:56, 02 Nov 2015 / 15:56

  Du er veldig vakker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *