friday link love: fall wreaths, a fabulous cocktail and the coziest autumn collection.

FLL

hei, gode fredagsfolk! eg har hatt det som føles som den kjappaste veka i verda, plutseleg har ho berre blitza forbi og inn i helga. eg har fått til noko komplisert denne veka, kjøpt haustbukett og lest i ei veldig fin bok. foreldrene mine er på besøk no, faktisk så søv dei framleis, og me tenkte å pressa så mykje london som overhovud mogleg inn i helga utan å kollapsa. eg håpar de har hatt superfine veker i det lange land og forbi, og at de skal få gjera akkurat det de vil og treng denne helga. her er nokre fine linkar, frå meg til deg, og legg gjerne igjen ein kommentar sjølv om du óg har ein fin link! no hoppar me i denne helga!

 1. linda viste fram bilder av toast sin nye kolleksjon og eg elskar verkeleg desse teppa.
 2. ein drink eg vil prøva.
 3. refinery29 delte ein heil haug med produktivitetstips. eg syns ofte at sjølv om eg har lest tips før så boostar det meg å lesa det om igjen!
 4. elskar verkeleg tanken med å køyra kransar ikkje berre til jul, men ellers óg. tant johanna delte ein diy på denne nydelege.
 5. ein slags bahn mi nacho søtpotet-hybrid. eg veit ikkje heilt kva det er men eg veit at eg vil eta det.
 6. joana deler tips til såkalla meg-tid, og eg har kosa meg med å lesa kommentarane under der óg. ein må ta vare på seg sjølv, spesielt om vinteren.

*translation:
hello, lovely friday people! i have had what has felt like the quickest week ever, i cannot believe the weekend is here! i’ve done something complicated this week, bought a fall bouquet and read in a good book. my parents are visiting, actually still sleeping, our plan is to jam pack this weekend full of london. i hope your week has been great and that this weekend will do for you what you want and need it to. here are some links from me to you, and please feel free to leave your own links if you have any! ↑

Follow:

6 Comments

 1. 14:09, 09 Oct 2015 / 14:09

  Produktivitetstips! Det trengte jeg i dag. Tusen takk for gode linker :D

 2. 23:26, 09 Oct 2015 / 23:26

  I love your “Friday link love” posts!

 3. 14:12, 10 Oct 2015 / 14:12

  Your blog is always such a visual delight. I haven’t been checking my favourite blogs in a while due to life and it’s busyness, but whenever i come to your blog there are always such beautiful photos and text for me to catch up on. :)

  IN MY SUNDAY BEST BLOG

  Sade xo

 4. 20:23, 14 Oct 2015 / 20:23

  Those whiskey cocktails look so pretty! Thanks for sharing my fries! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *