a london tip: the icelandic food fair and general borough market goodness.

hej

me elskar borough market, og er der minst ein gong i veka. i dag var me der for å kjøpa haustblomar, brød, lunsj (gi meg ein pai frå pieminister og eg elskar deg) og ei paiform på borough kitchen (hei eplepai!), og kom over ein heil drøss islandske stands, for det var nemlig island-veke på borough market. det er der til søndag, og ein kan smaka på så mykje forskjellige godsaker. me kjøpte eit heilt brett med skyr, og jostein fekk øvd på islandsken sin, eg stod der som eit spørsmålsteikn men var VELDIG kry og overraska. og obs, om de er der: kjøp fylte doughnuts hos bread ahead, kaffe hos monmouth og vin på borough wines! på veg heim snakka me om alle plantene me skal ha i vår fiktive hage, ein ganske fin lunsjtid spør du meg. no skal eg jobba jernet, og i kveld kjem foreldrene mine på besøk!

*translation:
we love borough market so much, we go there at least once a week. today we were there to get fall flowers, bread, lunch (my fave is the pies from pieminster) and a pie dish (hello apple pie!) and suddenly found ourselves in an icelandic food fair! it’s there until sunday and you get to taste everything. we bought a trey of skyr, and j got to practise his icelandic skills which left me impressed and embarassingly proud. and! if you go to borough market, make sure you get doughnuts at bread ahead, coffee at monmouth and wine at borough wines! on our way home we talked about all the plants we want in our ficticious garden, a pretty nice lunch if you ask me. now, i’m off to do some more work and tonight my parents arrive from norway!

Follow:
Share:

12 Comments

 1. irenløseth
  19:12, 08 Oct 2015 / 19:12

  Hels mamma og pappa ☺ Du har så koselig blogg ☺

 2. Silje
  20:40, 08 Oct 2015 / 20:40

  Borough! Min favoritt i London ? kjenner d hadde vært på sin plass med londontur snart ?

 3. Sabina
  21:47, 08 Oct 2015 / 21:47

  Mmm, pieminister! Vilken är din favorit? Jag brukar nästan alltid köpa Heidi…Världens cravings nu ju!

  • mariell.
   Author
   11:57, 09 Oct 2015 / 11:57

   elskar moo pie, klassisk! og i går smakte eg beer & deer, den var óg supergod.

 4. 22:03, 08 Oct 2015 / 22:03

  Må komme meg til London om ikke alt for lenge. Utrolig fine blomster! Ha det hyggelig med foreldrebesøk :D

  • mariell.
   Author
   11:56, 09 Oct 2015 / 11:56

   takk! ha ei fin helg! :)

 5. 01:00, 09 Oct 2015 / 01:00

  Ah, I spent a week in Iceland last year and LOVED Skyr and I even found it in New York when I travelled there after Iceland. Unfortunately I don’t think it’s going to travel as far as Australia though, but good to know you can find it in London too!

  jessica – littlehenrylee.com

  • mariell.
   Author
   11:56, 09 Oct 2015 / 11:56

   we’re actually going to try to make our own skyr now with the culture we bought yesterday, will be very exciting to see if it works. i really love skyr so much, i wish i could have it for breakfast every day. our next project is oatmeal porridge with skyr!

 6. Ida
  13:48, 09 Oct 2015 / 13:48

  To spørsmål:
  Hvordan har det seg at Jostein kan prate islandsk? (Fineste språket!)
  Og har du ny kåpe? Den ser skikkelig fin ut!

  Klem :)

  • mariell.
   Author
   13:51, 09 Oct 2015 / 13:51

   hei, her kjem to svar:
   jostein har lært seg sjølv islandsk i eit par år no! han er den smartaste personen eg veit om.
   eg har ny kåpe! den er vintage og eg elskar den faktisk!

 7. 16:55, 09 Oct 2015 / 16:55

  kåpa di!! og håret ditt!!!! og smilet til jostein! dere er så bra.

  god helg!

 8. 17:09, 09 Oct 2015 / 17:09

  Åh jeg elsker fredagslinkene dine! God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *