the copenhagen journal, day two.

copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.copenhagen, day two.

dag to var det søndag i københavn, ein dag då dei fleste held stengt og tek fri. me drakk ein utmerka kaffekopp før me tok oss vidare mot ein skikkeleg turistdag: vandring i botanisk hage og i hagane rundt rosenborg slott, også gjennom gamlebyen før me var framme ved kastellet. der satte me oss ned på ein benk og åt medbrakt hjernemat aka min beste raw bite (obs altså denne med peanøtt) som eg ikkje har sett nokon andre plassar enn i danmark? der sat me ei veldig lang stund, helste på hundar og overhøyrte private samtalar, såg ein hund som svømte i kanalen nedanfor. etterpå gjekk me mot kongens nyhavn og slo oss ned på ein teaterkafé med fantastisk chai latte, dagen vart avslutta med ein tur på magasin du nord, burger på haché og ein masse episodar av wet hot american summer.

*translation:
day two of our copenhagen trip, we did so many touristy things: wandering around the botanical gardens and the gardens around rosenborg castle, through the old part of town before we arrived at kastellet. we sat down and had a raw bite (my favorite brain food). we sat there for such a long time, greeted dogs and eavesdropped on private conversations, saw one dog swimming in the canal. after that, we walked towards kongens nyhavn where we had perfect chai lattes at the theatre café. our day ended with a trip to magasin du nord, a burger at haché and a lot of episodes of wet hot american summer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *