mariell & sara #17 – kombipakken

17

ny episode av podcasten er ute! eg har gjort alt det tekniske sjølv denne gongen, så litt forsinkingar har det vore, men! kva er vel bedre på ein torsdagskveld enn å høyra meg og sara snakka om sånt me ellers óg snakkar om? denne episoden handlar om københavn, at synne har ein viktig funksjon for meg i forholdet med jostein også snakkar me masse om catcalling. HØYR PÅ.

ps: ikkje sant lyden er bedre?
pss: hugs å hashtagga oss med #mariellogsara på instagram om de har ei fin utsikt eller gjer noko fint medan de høyrer på, og mail oss på mariellogsara@gmail.com om de lurer på noko eller har idéar til kva me kan snakka om.

*translation:
new episode of our podcast is here, still in norwegian though.

Follow:

3 Comments

 1. 10:20, 02 Oct 2015 / 10:20

  gleder meg til å høre på podcast, men jeg ville bare si med en gang at nyhetsbrevet deres er gull.
  jeg ble sånn varm inni meg av gjenkjennelse.
  tusen takk! og god fredag.
  <3

 2. 09:05, 04 Oct 2015 / 09:05

  så bra lyd denne gangen! bra balanse mellom lydnivået på jingelen og prating. og jeg liker så godt når dere snakker om viktige ting, ting dere bryr dere om på virkelig, det høres.
  takk for topp pod! <3

  • mariell.
   Author
   19:45, 05 Oct 2015 / 19:45

   tusen takk! det er så godt å høyra! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *