wknd/monday.

wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.wknd.

god ny veke, alle saman! håpar de gjorde ein masse herlege ting i helga. eg fekk slappa av, vore litt sjuk men mest avslappa, eg gjekk på pub og utforska islington åleine, kjøpte gåver til jostein og drakk øl med mariell og ole, las camus og såg dei siste episodane av sopranos.

eg føler meg meir som meg sjølv denne veka, det er ei god kjensle. men eg har nettopp sletta eit langt innlegg om korleis eg jobbar for å få det bedre, så me er ikkje heilt i mål enda. no tenkte eg å skriva eit innlegg om alle mine rutiner, fylla ut eit par lister også jobbar eg med ulike heimesider og bildene til mitt siste bryllup denne veka. ei superfin og rolig haustveke håpar eg på. og fredag flyr me til køben for å feira synne som er den beste vennen i verda (ho sydde brudekjolen min!), drikka vin og utforska ein by eg overhouvud ikkje kjenner og lengtar etter å komma under huden på.

tusen takk for dei fine idéane de hadde til bloggen forrige veke, det gjer godt å føla at eg kjem litt under huden på dykk. om de har fleire idéar eller impulsar eller kjensler de lengtar etter å sjå meir av her, så skriv det under her. no hoppar me i denne veka! er de klare?

*translation:
happy new week, everyone! i hope you spent your weekend doing lovely things. i got to relax, be a little poorly but mostly relaxed. i went to a pub and explored islington on my own, bought gifts for jostein and drank beer with mariell and ole, read camus and watched the final episodes of sopranos.

i1m feeling more like myself this week, it’s a really good feeling. but, i did just write a blog post on how to feel better and deleted the whole thing, so we still have a ways to go. now, i’m going to write a post about my routines, fill out a couple of lists and work on some websites and wedding photos. i’m hoping for a calm and lovely fall week before heading to copenhagen on friday, to celebrate synne being the most amazing friend (she made my wedding dress!), drink wine and explore a city i really don’t know and can’t wait to visit.

let’s jump head first into this week! are you ready?

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Mamma
  15:18, 21 Sep 2015 / 15:18

 2. Maren
  16:11, 21 Sep 2015 / 16:11

  Å, for noen flotte bilder! Jeg er klar for å ta fatt på denne uka. Er ikke helt meg selv om dagen, jeg heller. I juni strøk jeg på det som skulle være den avgjørende eksamenen min for å bli sykepleier og det har satt seg skikkelig i meg. Jeg gråter og er lei meg den ene dagen, også er jeg helt i hundre dagen etter. Det er ny eksamen i slutten av oktober, og skippertaksmennesket som jeg er, gjør at jeg suser rundt uten mål og mening. Men jeg skal til Stockholm med bestevenninna mi om litt under 3 uker, og det blir bra. Jeg skriver pakkelister, og har bestemt meg for å ha med engangskamera dit i stedet for speilrefleks. Da har jeg én sjanse på å dokumentere alt det flotte vi skal finne på sammen. Ha en fin mandag, flotte Mariell!

 3. Kristin uten blogg
  18:29, 21 Sep 2015 / 18:29

  Ønsker meg bloggposten om hvordan å føle seg bedre. Selv om jeg skjønner at det kan være vanskelig å skrive den hvis en kjenner seg litt nedfor.

 4. 18:48, 21 Sep 2015 / 18:48

  Det samme som Kristin uten blogg sa. Heia deg og denne uka og å føle seg bedre! <3

 5. Marie
  22:09, 21 Sep 2015 / 22:09

  Jatakk til alle mulige lister!! Og sånne spørsmålslister som du og andre bloggere pleier å ha. og mat!!! <3

 6. Camilla Elise
  22:40, 21 Sep 2015 / 22:40

  Ønsker deg den deiligste september-veka <3

 7. 13:59, 22 Sep 2015 / 13:59

  Fantastiske bilder! Jeg har også vært litt utenfor meg selv i det siste. Har begynt i ny jobb, og hadde faktisk mine to første offisielle vakter i helgen. Har grugledet meg noe innmari, og vært helt i min egen boble. Nå håper jeg at skuldrene senker seg litt og at jeg kan begynne å tenke på litt andre ting også. Håper du har fine dager, og er ikke det spor misunnelig på Københavnturen din ;)

 8. 13:43, 24 Sep 2015 / 13:43

  Du tar nydelige bilder. Jeg har fulgt bloggen din en stund :)
  Ligger den butikken på de første bildene i London? Jeg skal til London i november og fikk lyst så til å ta meg en tur på dit. Kan jeg få adressen dit og navnet? Raquel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *