friday link love: a happiness mantra, enamel pins and perfect hostess gifts.

veke38
hei, fine fredagsfolk! eg kan ikkje få sagt nok kor herleg det er at denne jobbveka har vore så kort. eg frydar meg verkeleg over at det er helg og har tenkt å gjera den til ei londonlondonlondon-helg! det betyr scones, marknad og minst éin pub. takk for at de les det eg skriv, kommenterar, høyrer på podcasten og alltid er så fine. håpar helga di blir like fin som mi!

 1. kor innbydande ser dette sengetøyet ut? økologisk mjuk rosa bomull, altså! <3 sørger over at det ikkje finst i 200x200cm.
 2. vil kun baka kaker i brødform i desse dagar. denne med mørk sjokolade, valnøtter og squash. omnomnom.
 3. emily delte ein masse bloggarar sine tankar om deira happiness mantra, altså som eit motto for livet. syns det var veldig fint og inspirerande, prøver jo å tenka meir på sånt i desse dagar og det har veldig stor innverknad på korleis eg har det.
 4. mindy kaling si bok kjem ut denne veka (gler meg så til å lesa den!) og the new yorker fekk dela eit utdrag, ei veldig morsom stadfesting av at eg må skaffa meg denne boka pronto.
 5. emalje-pins er veldig i vinden no, eg har allereie nokre på veg i posten (kjøpte ei banan då me var i new york i november som eg mista på overgrounden, har endelig funne ei ny!). miss moss har samla ein masse fine.
 6. vanity fair har laga ei gåveguide med vertinnegåver som eg syns var så fin. eg elskar gåveguidar, det gjer meg heilt varm i kroppen. er det sånt ein ikkje seier høgt? uansett. her er linken.

 

 

*translation:
hello, you lovely friday people! i cannot express how happy i am this work week was only three days long. i plan to make it a very london weekend. what you need is: scones. a market. a pub. that’s it! thank you for being the nicest blog readers a girl could ask for. to the links!

 1. inviting organic bedding.
 2. a dark chocolate zucchini bread.
 3. happiness mantras.
 4. an excerpt from mindy kaling’s new book.
 5. enamel pins en masse.
 6. a hostess gift guide.
Follow:

14 Comments

 1. jenna
  12:50, 18 Sep 2015 / 12:50

  hi mariell! i was just wondering if you were going to do your make friends/penpals round-up again this year? i’ve been trying to find a kick-ass swedish/scandinavian penpal to talk about feminism, films, and music with, but i’ve had no luck so far, and i figured i might find more like-minded people here. :) hve a lovely weekend!

  • mariell.
   Author
   13:42, 18 Sep 2015 / 13:42

   yes, i really want to do one of those! right now i’m too busy though (they take a crazy amount of time to do) and i don’t want to disappoint people by being so slow in getting the entries ready. so i will do it some time this fall, but not this month. :) have a lovely weekend!

   • jenna
    22:55, 18 Sep 2015 / 22:55

    i very much understand, i could tell it must’ve taken you lots of time to make that post! thanks so much for doing it though, it’s so nice of you. can’t wait for whenever you get around to it and thanks again, mariell! :)

 2. 13:21, 18 Sep 2015 / 13:21

  Elsker disse innleggene! Hadde vært superglad om du kunne gjøre slik at linkene åpnet seg i nytt vindu <3

 3. nora
  14:04, 18 Sep 2015 / 14:04

  hei mariell! jeg er ikke så flink til å kommentere her (fordi jeg synes det føles litt rart?), selv om jeg har lest bloggen din i snart fem år. men, jeg har kjent meg sånn igjen i det du har skrevet og snakket om den siste uka; med å ikke føle seg helt bra, i ubalanse, og ikke vite helt hvor det kommer fra eller hva man skal gjøre med det. jeg blir oppmuntret av alt du deler, og har blitt spesielt glad i høre podcasten deres! blir kjent med deg på en helt annen måte. synes det er så fint å høre to venninner som snakker om livet, sånt som alle tenker på, men som allikevel er lett å føle seg alene med når ting ikke kjennes helt greit. setter stor pris på hvor mye dere begynner å slippe dere løs når dere prater, at dere både tar opp alvorlige ting, men tuller og ler også. det får meg til å smile på bussen og mens jeg vandrer i byen. håper helga blir fylt med alt som er fint! takk.

  • mariell.
   Author
   10:22, 21 Sep 2015 / 10:22

   åh, herreminhatt så herleg!! <3 tusen takk for kommentaren, den gjorde meg verkeleg så glad.

 4. 14:35, 18 Sep 2015 / 14:35

  Hei Mariell! Vil bare at du skal vite at selv om du ikke føler deg on top of the world akkurat nå så er bloggen din et av høydepunktene i en svært travel og slitsom hverdag for meg. Takk for at du inspirerer og motiverer, og håper du får ei fantastisk helg <3

  • mariell.
   Author
   10:21, 21 Sep 2015 / 10:21

   tusen takk, ida! og tusen takk for at du tok deg tid til å skriva det, det gjer meg så takksam og glad. <3

 5. 15:12, 18 Sep 2015 / 15:12

  Hey Mariell have a nice friday too and a happy week-end, always happy to read you :)
  Léonie, from Switzerland!

 6. 16:59, 18 Sep 2015 / 16:59

  ELSKER mindy kaling. ho er så perfekt girlpower-badass!

  • mariell.
   Author
   10:21, 21 Sep 2015 / 10:21

   ja, ho er verkeleg det!

 7. Elise
  17:37, 18 Sep 2015 / 17:37

  Disse innleggene er fredagens høydepunkt, gleder meg bare til å komme hjem fra skolen og lese de fineste linkene <3 Takk for at du gjør helga enda litt bedre!

 8. 19:19, 18 Sep 2015 / 19:19

  Love this post. I always enjoy discovering new links, sites, and things from posts like this. That knit hot dog is adorable and I love the Zissou pin as well.

  Rae | Love from Berlin

 9. 09:59, 20 Sep 2015 / 09:59

  fredagslinkkjærleik <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *