5 thoughts.

111

– i dag er det måndag for meg men onsdag for alle andre, føler meg utkvilt for første gong på eit par veker, er glad når eg våknar men er óg ganske mottakelig for negativ energi og veit ikkje heilt kva eg skal gjera med det.

– me har to episodar igjen av sopranos og eg veit ikkje om eg klarar å sjå dei to siste, er redd for kva som skal skje. dei siste månadane har berre tanken på james gandolfini fått meg til å halvgrina. mest av alt har eg berre lyst til å googla og lesa om kva som skjer så eg slepp å bli overraska.

– er veldig glad for at podcasten endelig er der at me snakkar superfritt om dei fleste tema, sjølv om eg merkar at det gjer meg så redd å snakka om sånt som andre óg meinar ting om.

– i nyhetsbrevet som kjem ut i morgon skulle sara og eg skriva tre ting me var takksame for. eg måtte sjekka instagram-feeden min for å klara å komma på tre ting, føler at det seier litt om kor ute av synk eg er for tiden og at eg treng å ta meir tid berre til det stille, ta oppatt vanen med å oftare skriva ned sånt som gjer livet bedre.

– for å dra ned stressnivået vårt har jostein og eg starta på igjen med høgtlesing for kvarandre. eg les fantastic mr. fox og prøver å gjera stemmene.

*translation:
– today it’s monday for me but wednesday for everyone else. i’m feeling rested for the first time in weeks, i’m happy when i wake up but also quite open to negative energy. don’t really know how to build up my walls again.

– we have two episodes left of sopranos, and i don’t know if i can bare to watch the final two. i’m scared about what will happen, and the past few months the thought of james gandolfini has made me want to cry. i kind of want to just google it and have the internet tell me what happens.

– i’m quite happy the podcast is going somewhere great, i finally feel like we are saying the things we feel without holding back, but it also makes me nervous about people having their own thoughts too.

– in the newsletter coming out tomorrow, sara and i were to write down three things to be grateful for. i had to actually check my instagram feed to be able to remember three things, i feel like it’s saying a lot about how out of sync i am with myself these days, i think i need some more down time.

– to reduce our stress, j and i have started doing the most cozy thing: reading aloud to one another. i am reading fantastic mr fox and i try to do the voices.

Follow:
Share:

13 Comments

 1. BeraBear
  14:13, 16 Sep 2015 / 14:13

  Det går over! Klem fra Blindern

 2. 15:22, 16 Sep 2015 / 15:22

  Klem til deg! Jeg er også litt ute av synk for tida, prøver å finne igjen den fine høstpeppen og gleden over stort og smått. Høres fint ut å lese bok sammen <3

 3. Inga
  16:04, 16 Sep 2015 / 16:04

  Det er fint å vite at det ikke bare er meg. For meg som leser bloggen din synes jeg uansett det virker som du har fått til mye bra i det siste selv om det kanskje ikke føles sånn! Bra jobba! Jeg pleier å være veldig inspirert når høsten kommer, men nå er det bare som om all luften har gått ut av meg. Imorgen har jeg en stor presentasjon av masterprosjektet mitt som jeg gruer meg veldig til og som bare gir meg klump i magen når jeg egentlig burde glede meg! Håper det føles bedre imorgen. Jeg tror nok det :) Klem til deg!

 4. Ingrid
  16:54, 16 Sep 2015 / 16:54

  Jeg kjenner meg så godt igjen når du snakker om å være glad, men mottakelig for negativ energi. Takk for at du setter ord på kronglete følelser. :)

 5. Renate
  19:37, 16 Sep 2015 / 19:37

  Nå vet ikke jeg om bryllupet har “skylden” i ditt liv. Men for meg var jeg skikkelig stressa lenge etter bryllupet, alt man skulle gjøre og huske i den forbindelse gjorde at hjernen min var stressa lenge etterpå. Samtidig var jeg også nedfor fordi det var ferdig og at nå skulle man plutselig finne mål videre som også skulle føles viktige. Det gikk over når jeg fikk bryllupet på avstand og hjernen kom i normal modus:-) Elsker forresten bloggen din og håper på ny bok etterhvert, den forrige var fantastisk. Stå på!

 6. 19:40, 16 Sep 2015 / 19:40

  Åh, jag grät och grät och grät när Sopranos var slut för jag kunde liksom inte ta in att jag inte hade fler avsnitt att titta på. Haha så löjligt ;)

 7. Maria
  21:26, 16 Sep 2015 / 21:26

  Hei. Det er mandag for meg og idag, lover.

 8. Hedda
  22:26, 16 Sep 2015 / 22:26

  Ville berre stikka innom og takka for ein flott blogg! Stao pao :)

 9. 10:34, 17 Sep 2015 / 10:34

  jeg heier. bra med tiltak for mindre stress. og det er så befriende for meg som hører på at dere er så ærlige og snakker om ting som er vanskelige òg, i podcasten. god torsdag som er som en tirsdag. <3

 10. Kaja
  10:36, 17 Sep 2015 / 10:36

  Føler med deg om Sopranos, vi hadde det lenge sånn at vi synes det var mer meningsfullt å sitte hjemme og se Sopranos enn å gå ut og treffe folk. Jeg synes avslutningen var bra og ikke så heartbreaking som jeg fryktet. Det fine med serier er at man kan se de på nytt et år eller to senere og sannsynligvis vil man ikke huske alt?
  Klem!

 11. R
  11:00, 17 Sep 2015 / 11:00

  Du er ikke alene om å være litt ute av sync. Det fine er at du klarer å gjøre fine og inspirerende ting likevel, det gir meg tro på at jeg også kan gjøre noe bra, selv om ikke alt er helt tipp topp. Det er bra du deler dette også!

 12. 16:17, 17 Sep 2015 / 16:17

  It makes me happy that your writing is so honest. It’s so recognizable and makes me feel less alone, thank you! And I’m very happy you translate your posts in English (I’m from the Netherlands). I would love to hear what you are talking about in your podcast cause I think you have some interesting inspirational talks. A little hard to translate podcast ofcourse hihi :).
  Love,
  Margareth

 13. 20:17, 17 Sep 2015 / 20:17

  Å, slik blir det iblant, men jeg håper at du snart finner tilbake til den gode rytmen og de små gledene.
  Sopranos-avslutningen er tung, men verdig, synes jeg. Heldigvis kan man alltid se favorittepisoder om igjen!
  Alle gode ønsker herfra – her er det fullt flyttekaos, så jeg jobber også med stressnivået, hoho. Håper du kan få mange klemmer og at du har god sjokolade innen rekkevidde – det funker for meg!
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *