friday link love

friday link love - alternativ copy

hei, fredag! akkurat no er eg på veg mot norge og mitt siste bryllup for i år, kjenner meg heilt rar som eg alltid gjer når eg har sagt hadet til jostein og er åleine ute i verda. helga forsvinn jo litt når ein er bryllupsfotograf, men heldigvis tok me ein helgedag i går og får ta enno litt meir når eg kjem heim søndag kveld. i mellomtiden skal eg eta lunsj med frøy, henga med tantebarn og fotografera på min beste plass, åmot operagard. god helg, alle finingar! her er mine fredagslinkar:

 1. om å vera født kreativ.
 2. elskar buddy editions, der ein kan kjøpa kunst for ein rimeleg penge.
 3. instagram-etikette, i tilfelle nokon lurte.
 4. vegetarisk soppgryte som får meg til å sørga over søndagsmiddagen eg kjem til å innta på gardermoen.
 5. på buvette er min beste sjokolademousse i verda, og oppskrifta kan de sjå her.
 6. elskar verkeleg desse vintage plansjane med botaniske trykk. ønskar meg det til jul!

 

 

*translation:
hi, friday! right now i’m on my way to norway and my last wedding for this year, i feel so off as i always do when leaving jostein, alone out in the world. the weekend kind of disappears when you’re a wedding photographer, but luckily we took a day off yesterday and get to take some time off when i get back on sunday evening as well. in the meantime, i’m going to lunch with frøy in oslo, hang out with my niece and nephews and shoot a wedding in my favorite place, åmot operagard. have a great weekend, everyone! my friday links are up there↑

 

Follow:

3 Comments

 1. Mamma
  09:52, 11 Sep 2015 / 09:52

  ❤?

 2. 10:26, 11 Sep 2015 / 10:26

  god fredag og god tur til Norge! og som alltid, takk for fine fredagslinker!

 3. 13:25, 11 Sep 2015 / 13:25

  God tur til Norge! Fredagslinkene er som alltid fine! Buddy edition spesielt!
  God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *