friday link love: modern mai tais, freelance budgetting and a #girlboss wedding!

friday link love - alternativ copy

hei, fredag! eg er så glad for at du er her. eg har hatt ei ganske rar veke og vore i eit merkeleg humør som eg ikkje har klart å finna ut av, superfrustrerande for nokon som nesten alltid veit kvar kjenslene kjem ifrå. har fått jobba litt, kvilt mykje og gått mykje ute. jostein har klappa meg på hovudet og servert meg kaffe på senga. eg håpar at helga kan plastra meg ihop igjen eller i det minste gi meg litt innsikt? her er mine linkar for denne veka:

 • joana samla ein masse fine iphone-deksel. eg elskar den med jerry seinfeld!
 • tropiske drinkar er ein guilty pleasure for meg, men denne ser kanskje elegant nok ut til at eg kan servera til jostein?
 • sofia amoruso har gifta seg! og alle bildene er i martha stewart weddings. er det lov å kjøpa brudemagasin om ein ikkje lenger er brud?
 • lurt om korleis ein bør tenka om pengar som frilansar.
 • sat med open munn og las oppskrifta på denne kaka. tullar ikkje.
 • joy skreiv om merket odeme, som ser så fint ut.

 

 

*translation:
hi friday! i’m so happy you’re here. i’ve been in a strange mood this week that i can’t seem to figure out, frustrating for someone like me who almost always knows how and why. i’ve worked a little, rested, walked. jostein has taken such good care of me. i hope the weekend can put me back together or at least offer me some insight. here are my links:

 

 • joana put together a collection of iphone cases. i love the one with jerry seinfeld! 
 • tropical drinks are my guilty pleasure, but this one might look elegant enough to serve jostein?
 • sofia amoruso got married! the photos are printed in martha stewart weddings. am i allowed to buy wedding magazines when i’m already married?
 • clever insight on how to think about money as a freelancer.
 • i read this recipe with my mouth open. not kidding. 
 • joy wrote about a brand, odeme, that looks so nice.
Follow:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *