foto i oslo: oktober.

Untitled-1

god ettermiddag, alle fine folk! ein liten annonsering: fra 30. september til 4. oktober skal eg vera i oslo, og i den perioden tek eg gjerne på meg fotooppdrag i oslo og omegn. kanskje har du ein baby eller eit barn du vil ha foreviga? eller ein babymage som du vil ha fanga på film før den forsvinn? kanskje giftar du deg den veka eller kjenner nokon som gjer det? kanskje er du forelska og vil ha bilder av korleis det føles? kanskje du berre vil ha bilder av deg sjølv til å henga på veggen eller putta på ein CV? uansett, eg er open for alt! portefølja mi finn de her: https://hjartesmil.com/portfolio/ kontakt meg på mariell (at) hjartesmil.com.

*translation:
i’m in oslo in october and i’m available for jobs!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *