♫ when soft rains fall and drip from leaves, then i recall the thrill of being sheltered in your arms ♫

Untitledfoto.

hurra for hausten, me elskar jo hausten. den er snart her, lufta er kjølig om nettene og eg er farlig nær å kjøpa raudvin og planlegga boeuf bourgignon-middagar. eg legg planar, bestiller billettar, finn fram tjukke sokkar og lagar nye spelelister. dette er mi haust-liste, full av svulstig jazz som passar perfekt på søndagar der ein et frukost lenge også tapar i sjakk til den ein elskar.

♫ when soft rains fall and drip from leaves, then i recall the thrill of being sheltered in your arms ♫

*translation:
i am so excited for fall! we love fall, don’t we? it’s going to be here soon, the air is crisp at night and i’m so close to buying red wine and planning boeuf bourgignon dinners. i make plans, book tickets, got my wool socks out and make new playlists. this is my autumn playlists, it’s full of jazz perfect for sundays where you eat breakfast until lunchtime and lose a game of chess to your love. ♫ when soft rains fall and drip from leaves, then i recall the thrill of being sheltered in your arms ♫

Follow:
Share:

3 Comments

  1. Rebekka
    20:55, 23 Aug 2015 / 20:55

    Mariell! Kunne du ikke lagd et av de der flotte finn-venner-i-byen-du-bor-i-innleggene dine? Ny høst, ny by, og skulle gjerne møtt flere nye spennende snille folk. Jeg ser for meg at andre som også leser bloggen din faller innenfor den kategorien. Håper du får ei fin uke!

  2. 13:03, 25 Aug 2015 / 13:03

    Ja, snart blir det vel høst. September er jo favorittmåneden min, så blir jeg litt mer excited hver dag. Har allerede kjøpt masse te og snart skal det bli fine høstsko på meg. Må bare finne dem først. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *