take me to the movies!

eg har fått filmbasillen og vil dra med meg jostein på kino kvar einaste kveld! i går såg me hobbiten (eg sa til jostein: i kveld får du velga film, kva som helst og eg får ikkje sei noko) og eg hatar gollum, verkeleg hatar han. må holda for øyrene og sjå ein annan veg. i kveld er det min tur, lurer på å reisa på spontankino, det går så mykje bra her óg no. eg har lyst til å sjå:


trainwreck


inside out


mission impossible 5


the wolfpack


mistress america


irrational man


spy

 

*translation:
i have the film bug and i want to take jostein to the movies! last night we watched the hobbit which for me meant pushing my hands against my ears every time gollum spoke, i really really hate him. tonight it’s my turn and i’m kind of feeling like going out. a lot of good stuff right now too, i want to watch all of these!

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Marita
  17:08, 20 Aug 2015 / 17:08

  Jeg var på kino på tirsdag og så Trainwreck, hadde ca null forhåpninger for alle sånne filmer pleier å vise alt det morsomme i traileren.. MEN Trainwreck var unntaket! Se den!

 2. Charlotte
  19:10, 20 Aug 2015 / 19:10

  Jeg anbefaler Trainwreck! Jeg tror jeg aldri har ledd så mye av en film. Da jeg tuslet ut av kinosalen gjorde magen min vondt og smilet var stivt, for jeg hadde ledd mer enn jeg egentlig orket. Og så er jo Amy Schumer fantastisk da! Uansett hvilken film du velger, så håper jeg du får en strålende kveld!

 3. 22:51, 20 Aug 2015 / 22:51

  Irrational Man! Woody Allen har vært min yndlingsregissør hele livet. Skuffer ikke. Joaquin Phoenix er en av de beste nålevende skuespillerne, helt klart.

 4. 02:08, 21 Aug 2015 / 02:08

  INSIDE OUT WAS THE BEST!!! This summer I also watched Jurassic World (Blue <3), Paper Towns (I prefer the book, but the film isn't bad!), Fantastic Four (it was so bad it was almost funny, almost), and Ant Man (ridiculous but I loved it all the same) -Audrey | Brunch at Audrey’s

 5. 06:53, 21 Aug 2015 / 06:53

  Eg såg Inside Out forrige helg og den var sjukt morosam! Angra ikkje eit sekund, og eg lo like mykje som nevøen min på 10 :)

 6. Gine
  16:57, 21 Aug 2015 / 16:57

  Inside Out er superbra og artig – verdsatte den spesielt som blivende psykolog, tror dette er en bra film å se for barn! Og Amy Poehler gjør hovedrollen kjempebra :D Gleder meg dessuten til å se Trainwreck!

 7. 09:07, 22 Aug 2015 / 09:07

  ooh looking forward to at least half of these!

 8. 13:14, 25 Aug 2015 / 13:14

  Trainwreck! Inside Out kommer ikke på kino før Oktober her i Tyskland, men jeg har veldig lyst til å se den også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *