synne.

s.

ho openberra seg for meg på ein fest i oslo, i den vesle leiligheten i torshov der ho hadde hatt det største smilet uansett kven andre som var rundt. ho var ein draum i blomsterkjole med jelloshots og drog fram ein dunk med eplevin når det skranta i andre sine flasker. ho er ein av dei få personane som forstår både meg og jostein like godt og ho seier ting alltid som dei er. ho skrik etter kaffi det sekundet ho vaknar og helst vil ho eta heile pakken med digestive. og ho er den personen som utanom meg og jostein som har brukt mest tid og energi på bryllupet vårt dei siste månadane. så himla fint å følga med på at denne kjolen med så mange meter tyll kjem til liv. eg kjem aldri i livet til å kunna gi tilbake noko sånt. kor heldig får ein vera?

*translation:
this is my friend synne. i met her at a party at her house in oslo, her smile would outshadow anyone no matter who they were. she looked a dream in her floral dress and a tray of jello shots and she pulled out a keg of apple wine when our bottles were emptied. she’s one of the few people who get both me and jostein equally and she always tells it like it is. she also wants coffee the second she wakes up and wants to eat the whole pack of digestive. she’s the one person outside jostein and myself who has spent the most time and energy on this wedding in the past few weeks, and it’s been such a pleasure following the progress of my dress (so much fabric!). i’ll never be able to pay her back the gesture. how did i get so lucky?

Share:

5 Comments

 1. Cecilia
  22:08, 21 Jul 2015 / 22:08

  Sicken toppen vän!!

 2. 22:31, 21 Jul 2015 / 22:31

  For en flott venninne å ha! Så heldig du er, og så fint at du vet det.

 3. 14:39, 22 Jul 2015 / 14:39

  åh, wow for en fin veninne du har <3

 4. Kathrine
  23:00, 23 Jul 2015 / 23:00

  Dette høyrest så alldeles flott ut! For ei flott venninne :)

 5. Marte
  23:40, 23 Jul 2015 / 23:40

  Elsker måten du verdsetter det på, hun kommer sikkert til å verdsette det minst like mye selv også.

  Jeg bidro akkurat veldig mye til min beste venninnes bryllup, i ettertid så er det det beste jeg har gjort. Så fantastisk å få lov til å være en så stor del av en så stor dag.

  Unner dere all lykke og kjærlighet på lørdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *