cake, the ferry and thoughts on time.

cake and the ferry.

kvart minutt av kvar dag er akkurat no full av bryllup. mykje av det er glitter og blomar og pepp, men mykje av det er óg å takla med stresset i kroppen på dei luraste måtane: bra mat, mykje vin og enda meir rupaul’s drag race. synne syr kjolen min (har aldri følt meg så fin), og eg går rundt i bryllupsundertøyet og gjer akkurat som ho seier. merkar at det blir stille her fram mot bryllaupet, men skal prøva å ikkje oversjå bloggingen totalt. kom gjerne med ønske for innlegg og den slags, så er det kanskje enklare å berre fill in the blanks enn å stirra inn i eit tomt dokument utan aning om kva eg skal skriva. av og til kan ein jo trenga litt drahjelp.

cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.

eg har plukka blomar og tenkt tankar om bukett, laga ei kake til jostein og synne og hatt kaffeselskap ute. når eg ser desse bildene har eg ingen aning når dei vart tekne, oppfatninga av tid er heilt forsvunnen og det einaste eg veit er at det er ti dagar til bryllupet. i går, på butikken, sa eg til synne at eg føler meg veldig sikker på at dei fleste blir ganske dårlige venner akkurat når dei skal gifta seg, for alle tankar i hovudet krinsar rundt ein sjølv.

cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.cake and the ferry.
denne veka reiste me til sogndal for å kjøpa sysaker til synne og sjølvsagt meir vin. me har fylt kjøleskapet med cremant og caberbet d’anjou og er ganske så nøgde med valga våre. synne hadde lånt jakke frå familiebedrifta fretland bygg og verkeleg omfavna looken. blir aldri lei av å ta ferja.

*translation:
i’m losing complete control of the days and everything is about the wedding and getting everything ready. i made a cake for synne and jostein, picked flowers and had some thoughts about my bouquet. and i’m struggling to remember when almost all of these pictures were taken, all i know is the wedding is ten days away. i do know that we went to sogndal (another town) this week to get sewing supplies and stock up on wine. it makes me very happy to know that my fridge is satisfied with cremant and cabernet d’anjou. and really, i never will tire of taking the ferry. 

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Mia
  20:02, 15 Jul 2015 / 20:02

  Skjønner at det er litt stillere fra deg enn vanlig, store ting er jo rett rundt hjørnet. Men venter man på noe godt… :-) Jeg tror at det viktigste er at vi snart får se deg som brud på den store dagen, det gleder jeg meg veldig til for dere er så fine og det er så fint at dere gifter dere! Når det er sagt er det også veldig fint med dagligliv sånn som i dette innlegget.

 2. ellen
  20:58, 15 Jul 2015 / 20:58

  Syns du skal få lov til å fokuserer massemasse på deg selv, Jostein og kjærligheten og så gleder jeg meg til å høre om bryllupet i ettertid :) Blomster, mat, musikk, alt du ønsker å dele! Til lykke med kjærligheten og livet! <3

 3. June
  22:28, 15 Jul 2015 / 22:28

  Jeg tenker som de over her – forventer at det er litt roligere her nå og syns du fortjener å ha fokus litt andre steder. Så blir det heller veldig spennende å høre om kake, bukett, kjole, glitter og det du vil dele med oss etterpå<3

 4. Ida Mari
  06:01, 16 Jul 2015 / 06:01

  ÅÅåååå som jeg gleder meg til å se bilder fra bryllupet deres nå ;) Jeg merker at jeg klikker meg oftere innom bloggen din nå om dagene for å se om du har lagt ut noe nytt om bryllupet. Skjønner at jeg må vente med de ordentlige godbitene til etter bryllupet, men kanskje (kun dersom du ha tid altså) du kunne blogget litt om forberedelser? Tanker om kjolen, hva du ønsket i en brudekjoler, fargevalg for bukett, blomster og borddekking, bilder av prøvebukett, eller enda flere kilder til inspirasjon. Jeg er en detaljfreak å ELSKER å se små hint/stæsj om farger, pynt ol :D Ellers liker jeg bildene dine av naturen, dyr, gamle hus og blomster i Sogn. Det må du gjerne blogge mer om. Må forresten bare fortelle at det føles som jeg er en slags “gjest” i bryllupet deres siden vi er så heldige å få sånn innblikk i så mye. Takk for det!

 5. Åsa
  11:25, 16 Jul 2015 / 11:25

  Så fine tankar og så fine bilder! Synes det er imponerande at du får til innlegg i det heile midt i bryllups-innspurten. Som dei andre her, har eg full forståing for at det er litt stillare her enn vanleg, men det byr jo på fine sjansar til å bla i det flotte arkivet :) Alt med førebuing er jo spennande, og kanskje du kan ta eit foto i timen? Det er jo ingen vanleg kvardag for tida, men kanskje enda meir spennande då? Uansett, så ønskjer eg lukke til med alle førebuingane og håpar de framleis hugsar å puste innimellom, smile og nyte denne tida også :)

 6. 13:25, 16 Jul 2015 / 13:25

  Kos deg videre med bryllupsplanlegging. Liker veldig godt din stresshåndtering, syntes du skal fortsette i det sporet hehe :)
  Du trenger jo ikke tenke så mye på bloggen nå, dette er jo så mye viktigere. Men det er jo veldig kjekt å få litt innblikk i hvordan alt går seg til :)

 7. M
  17:33, 16 Jul 2015 / 17:33

  Altså ferja er kanskje det jeg savner mest med Norge. Herregud som jeg elsket å gå av nattbussen og puste inn den friske lufta. Og for noen fantastiske bilder i dette innlegget- spesielt den med fjorden og skyene. Du blir jo bare flinkere og flinkere virker det som.

 8. Kami
  21:36, 16 Jul 2015 / 21:36

  But remember: If you can’t love yourself, how in the HELL you gonna love somebody else, can I get an amen up in here? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *