4 oppskrifter + tekstar om nettroll og reise

oppskrifter
god laurdag, allihop! tenkte berre å kjapt dela nokre linkar med dykk, eg har laga sommaroppskrifter til økologisk.no:
kandiserte roseblad. perfekte til å pynta kaker eller cupcakes, me skal kanskje ha slike på bryllupskaka vår.
sommarsalat. dei beste smakskombinasjonane, syns eg: jordbær, basilikum, pinjekjerner og mozzarella. så sjukt godt.
spansk-norsk tortilla. kva gjer ein med potetrester? dette! sååååå enkelt og utrulig godt, fint til ekstra-fin nistepakke óg.
iskremsandwich. utan ismaskin! den enklaste is-oppskrifta, og supergod.

i tillegg har eg eit par tekstar oppe på kvinneguiden som de kanskje ikkje har sett? denne handlar om at det er det som går litt skeis på reisen som ein hugsar aller varmast. og denne, kanskje den ærligaste eg har skrive, handlar om nettroll og korleis det av og til kan vera å ha eit ope kommentarfelt der kven som helst kan skriva kva som helst.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Charlie
    19:00, 11 Jul 2015 / 19:00

    Bra tekst om nettroll frøken (snart fru)! Naken, langflat og sterk. Jeg tenker at du skriver i ditt format, og det fyller også et behov. Andre har kritiske røster, som vi andre kan henge oss på. Summa sumarum utfyller vi hverandre, men nettroll har ingen rolle. Forklaringe på at noen gidder å logge seg på for å taste negative ord, kan jeg bare finne i et såret sinn. Jeg forstår fullt og helt at de likevel gjør vondt, pokker heller, men behovet for å la egen frustrasjon gå utover et annet menneske på den måten, kan bare forklares av en veldig vond klump i magen. Eller brystkassa. Bable, bable. Jeg synes i hvert fall du har en unik og nydelig stil. Ønsker deg alt godt!

  2. M
    09:03, 13 Jul 2015 / 09:03

    Nettroll er jo nesten verre enn de som fornærmer en face to face. Sistnevnte skjer lite i Norge for der er vi så tilbakeholdne, men i Frankrike der jeg bor er det mye mer vanlig å få stygge kommentarer slengt etter en, av en bilsjåfør kanskje eller gjeng med tenåringsjenter. Da kan man i det minste se rett på personen og heve øyebrynene litt og tenke herregud så synd det er på dem føler et behov for å tråkke ned fremmede mennesker på den måten. Ønsker deg en fin uke Mariell!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *