friday link love.

friday link love25
god helg, alle saman! eg har hatt ei så god veke og vore kanskje litt for effektiv. det resulterer heldigvis i mange tomme timar der eg kan fantasera om bøker eg vil skriva og bilder eg vil ta. eg tek meg sjølv i å venta på lyset, den typen sakte liv som gjer meg så utrulig rolig og glad. så mange ting har vorte kryssa av bryllupslista denne veka, men minst like mange ting står att, og det er verkeleg ikkje nokon liten fest me skal ha! heldigvis ser lista mi litt sånn ut: √ bestilla glitter.√ testa vassfast sminke.√ snakka med floristen. også blir ein sjukt forelska når ein planlegg bryllup! ein går rundt i ei konstant sky av ti år med minner, og det kan eg fint leva med. helga mi blir så fin, det skal vera varmt og litt sol og eg skal ha fri! har de fri? har de planar for helga? eg vil vita alt. og om du skulle komma til å kjeda deg, så kan du vel høyra på den siste episoden av podcasten min? her er nokre linkar eg har samla saman i løpet av veka, i ny form denne veka sidan eg har hatt så mykje tid. kva tykkjer de?

 1. synne kjem tilbake i morgon for å sy på brudekjolen min, og eg har lova å laga denne kaka, gateau basque. den blir fin å ha i den uendelege straumen av espresso og sol. oppskrift her.
 2. etter utdrikkingslaget mitt har eg fått augene opp for piñata! kven vil invitera meg i sitt neste selskap? lovar å fylla med karameller og sjokolade. denne er frå etsy, link her.
 3. miss moss blogga om sarah mcrae morton som malar så vanvittig vakkert, føles som alle maleria hennar er under vatn. sjå meir her.
 4. kven vil ikkje vera venn med tant johanna og eta vaniljebollar og piknikka? oppskrift og fine bilder, denne vegen.
 5. no som eg er inne i ein tung foto-periode, trengte eg noko nytt å sjå på medan eg redigerer bilder. på netflix ligg ein heil haug med episodar av miss fisher’s murder mysteries, og det er akkurat nok spennande å sjå på og ikkje for spennande til at ein ikkje kan konsentrera seg om arbeidet.
 6. endeleg kan ein få kjøpt glitter til å ha i håret! les om det her, og kjøp her. eg tenkjer at det er perfekt til selskap og bryllup og instagram-selfies!

 

*translation:
happy weekend, everyone! i’ve had such a good week, and i may have been working a little too hard – all of a sudden i had empty hours to fill with creative thoughts about books to write and pictures to take. the kind of slow life that makes me so calm and happy. we’ve checked a lot of things off the wedding to do list this week, a lot of things remain and it’s not some small soarée we are throwing either. luckily my list looks a lot like this: buy glitter. test waterproof makeup. talk to the florist. wedding planning makes you very amorous, too. it’s like i’m in a constant cloud of ten years of memories and i’m very ok with that. my weekend is going to be lovely, it’s going to be warm and sunny with clouds and i’ve got time off! do you have time off? what are your plans? i want to know everything. here are some links i’ve gathered for you this week, and the friday links are in new form this week, due to my time and creativity. what do you think?

1. synne is arriving back here tomorrow to make my wedding dress, and i’ve promised to make this cake, the gateau basque. it’s good to have a cake in the fridge when the weather is hot and the espresso is free flowing. recipe here.
2. after my bachelorette party i’m loving piñatas. who wants to invite me to their next party? i’ll fill it with caramels and chocolates. from here.
3. miss moss blogged about sarah mcrae morton who paints so beautifully, it kind of feels like everything she paints is under water. more here.
4. who doesn’t want to be tant johanna’s (translation: aunt johanna’s) friend and eat vanilla buns and picnic? recipe and pictures, this way.
5. when i’m heavily into editing mode, i need something to watch. on netflix there are a lot of episodes of this show, miss fisher’s murder mysteries, just entertaining enough but not so entertaining that i can’t concentrate on my job.
6. finally! glitter for your hair! read about it here, buy here. perfect for parties, weddings and instagram selfies!

Follow:

4 Comments

 1. 13:55, 10 Jul 2015 / 13:55

  Bra tips! Ska spana in den där serien på Netflix!

 2. 16:20, 10 Jul 2015 / 16:20

  Fine linker! Elsker diamanter og glitter, så kanskje skal jeg ha sånn pinata om jeg skal feire bursdag en gang. I helga skal jeg drikke kaffe på hytta, vandre rundt i min nye kimono<3 og lese bøker. Tenkte jeg.

 3. 08:51, 11 Jul 2015 / 08:51

  Miss Fisher var en kul serie. Den gikk i fjor .. ca… på en av disse Fox eller Vox kanalene vi har. Jeg likte den veldig godt :) lettvint og fin :)

 4. Kathrine
  21:42, 14 Jul 2015 / 21:42

  OMG! Det glitteret! Har sååå lyst til å kjøpe! Wow, masse utropsteikn. Fekk litt lyst til å undersøkje den Miss Fisher serien, har faktisk lest eine boka i serien, så hadde vore gøy :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *