mariell & sara – #11 roll with the punches

11

ein ny episode er ute av podcasten vår! sara og eg snakkar om ormevatn, life admin, nettroll, det viktige i å læra arbeid, å sortera tankar med glasheis og mine mange bryllupstankar. høyr den under her eller alle stader der podcastar finst! for meg er sommar perfekt podcasttid, ein kan baka pai og henga opp klede og ligga i graset og berre høyra. ps: legg gjerne igjen podcasttips om de har! og, om de gjer noko fint medan de høyrer på, hashtag med #mariellogsara på instagram så me kan sjå. ♥!

og om du har lyst på nyhetsbrev i postkassa annankvar torsdag (ikkje oftare!) så kan du melda deg på det enkelt og greit her: link.

Follow:

4 Comments

 1. 14:02, 09 Jul 2015 / 14:02

  Iskalde, podcast og første soldaten i Tromsø. Fint å høre op

  • 14:06, 09 Jul 2015 / 14:06

   Det ble jo bare rart det jeg skrev, telefonen som lever sitt eget liv. Skulle stå: iskaffe, podcast og første soldagen i Tromsø

 2. 14:54, 09 Jul 2015 / 14:54

  Jeg har nylig oppdaga 99% Invisible. Kan hende de fleste har hørt om den, men jeg henger alltid litt etter. Jeg hører den hele tida! Flott oppbygning og flotte ting de snakker om. En episode er ikke så lang, så den egner seg til turer med bybuss eller mens man steker laks. Eller man kan høre mange på rad samtidig som man maler en vegg – slik som jeg har gjort i sommer.

 3. 17:33, 13 Jul 2015 / 17:33

  Denne var så fin! Var på besøk hos en familie som var skikkelig i dugnadsånd i går, og da jeg hørte dere snakke om det, ble jeg litt rørt. Vil også ha en sånn familie en gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *