friday link love.

link love23

hjerna mi har gått så langt inn i feriemodus at det finst ingen veg tilbake, så sjølv om eg egentlig ikkje skulle ha ferie enda har eg ingen anna valg enn å lesa bøker og eta søtpotetmiddagar i hagen. i morgon fotograferer eg eit bryllup, synne er her og syr på brudekjolen min og det er mykje sommar i lufta sjølv om eg tek meg i å venta på den. er det berre meg? ha ei fin helg, alle saman!

 

*translation:
have a fun weekend!

Follow:

1 Comment

  1. 10:58, 05 Jul 2015 / 10:58

    Ah tusen takk for fint innlegg – som vanlig og særlig for den siste linken om hvordan lage ord med stjerneskudd. Det har jeg lyst til å prøve meg på :)

    Takk for hyggelige tips! God søndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *