mariell & sara #10 – i same rom

101

hei, fredag! denne veka blir det ikkje fine linkar, men derimot ein herleg podcast, dog ein dag for seint. eg håpar verkeleg de høyrer på, eg og sara spelte inn i samme rom og det var så innmari koselig. me skålar i brus og et fløytebollar for å feira at me er ihop og at me har laga ti podcastepisodar! eg tenkjer at den er perfekt mens ein lagar lang helgefrukost eller slappar av i hagen. høyr den under her eller alle plassar der podcastar finst! ps: kva syns de om lengda? 


*translation:
the tenth episode of our podcast is out!

Follow:

2 Comments

  1. Ingrid
    22:08, 28 Jun 2015 / 22:08

    Jeg hørte på denne da jeg gikk tur i dag. Det var kjempefint. Fikk lyst til å finne min perfekte parfyme, OG se orange is the new black (igjen) :)

  2. 09:48, 01 Jul 2015 / 09:48

    tenk at det er ti podcaster allerede! de er som små fine fyrverkeri i hverdagen. (jeg syns lengda er bra!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *