i shot a wedding: line + henrik.

l + h.
for eit par veker sidan fotograferte eg eit bryllup i nydelege, ufatteleg frodige sogn. eg veit at eg seier det gong på gong, men er det ikkje latterleg kor vakkert det er her? bryllupet fann stad på bjelde gard i sogndal (der eg forøvrig spelte puttball på ungdomsskulen), det var eit bryllup med den der magiske kjensla, som eg ofte får når bryllupet er på gard og heime, av at alle rundt brudeparet har stått på døgnet rundt dei siste vekene, spikra og mala og bretta papir og laga blomsterdekorasjonar, for så å berre hoppa inn i finkjolar og dress for å rekka vigsla.

herleg: at ein kan sjå gjestene sine smil gjennom såpeboblene, at han ser nervøs ut før vigsla, blikket når ho er framkomen til alteret, små personar med blomsterkrans, forloverar som vil ta tusen forskjellige bilder, uventa talar og ungar som kjedar seg så innmari av den lange middagen.

l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.l + h.

 

*translation:
a couple weeks ago i shot a wedding in beautiful sogn (norway). i know i go on and on about it, but isn’t it a little ridiculous how pretty it is here? the wedding was at the bride’s farm, and it was one of those weddings, often on farms or at someone’s home, that every single person around the couple has worked tirelessly for weeks to make the day perfect, painting and building and folding paper and creating flower decorations, only to jump into gowns and ties to just make the ceremony.

i loved: that you can see the guest smiling through the bubbles, that he looks nervous before the ceremony, the look in his eyes when she arrives at the altar, small ones with flower wreaths, a wedding party that wants a lot of pictures, unexpected speeches and kids who are bored at the long dinners.

Follow:
Share:

12 Comments

 1. 09:51, 25 Jun 2015 / 09:51

  For ein utruleg vakker bakgrunn <3 får lyst å gifte meg i Sogn med ein gong.

 2. 11:47, 25 Jun 2015 / 11:47

  Oj, dette tror jeg må være de fineste bryllupsbildene du har tatt. For et vakkert par og for et vakkert sted!

 3. Ida
  12:34, 25 Jun 2015 / 12:34

  Gurimalla! Det bildet av bruden i bilen hvor hun har på lipgloss. Kan nesten føle forventningene og sommerfuglene i magen gjennom å se på øynene hennes. :) Helmaks!

 4. 12:36, 25 Jun 2015 / 12:36

  så vakre bilete og augneblink.

 5. Jenny
  15:33, 25 Jun 2015 / 15:33

  How very very lovely!

 6. 16:28, 25 Jun 2015 / 16:28

  Guri meg, så vakkert det var! Bildene dine er så utrolig nydelige. Du er dyktig!!

 7. 16:53, 25 Jun 2015 / 16:53

  Hallo! Nå har jeg kikket på disse bryllupsbildene flere ganger i dag og jeg synes de er de fineste bildene av bryllup du har lagt ut her som du har tatt. Fantastiske, krispe klare bilder av et vakkert par og vakkert landskap.
  Nydelig!!!

 8. Anne Karin Bjørkum
  18:01, 25 Jun 2015 / 18:01

  Nydelege bilder av to flotte. Du er så flink Mariell.

 9. 10:39, 27 Jun 2015 / 10:39

  åååååååh, så NYDELIG!!!!!!! Skjønner godt at Sogn er stedet for å gifte seg! Får lyst til å renew our vows der (er det andre enn Celine Dion og de i Days of our Lives som gjør det, forresten?)

  Du tar virkelig fine bilder. Heldige brudepar!

 10. Ann Helen
  08:05, 08 Jul 2015 / 08:05

  Fy så fine bilete, og for ei vakker brur!

 11. caroline
  20:20, 24 Jul 2015 / 20:20

  Fy søren for noen vakre bryllupsbilder du tar! Er det greit om jeg booker deg for 2025? Litt ung enda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *