friday link love.

link love21
hei, fredag! har de hatt fine veker? mi har gått så fort forbi, eg har lukta på syriner og redigert tusenvis av bilder, og denne helga blir supertravel: bryllupsfotografering i morgon, oslo på søndag og paris på måndag. eg gler meg sånn til å sjå jostein igjen at det nesten ikkje går an i det ekte livet! sjølvsagt har eg linkar til dykk:

*translation:
hello, friday! has your week been good? mine has gone by so fast, i’ve smelled the lilacs and edited thousands of photos and this weekend will be so busy: wedding photography, oslo on sunday and paris on monday. i can’t wait to see jostein again, it’s almost unreal! of course, i have links for you! ↑

Follow:

2 Comments

  1. 08:43, 12 Jun 2015 / 08:43

    åh herregud beskrivningen av den där desserten fick mig att shiver en aning. in a good way, alltså. <3

  2. 10:01, 12 Jun 2015 / 10:01

    god helg og heia alt du skal og takk for linker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *