week 23.

23.
ah, måndag! med sol i sogn! dagen er satt av til bilderedigering og middag med bestemor. i går kom foreldrene mine og henta meg på åmot operagard, etter ei heilt magisk fin helg med fantastiske og talentfulle menneske i alle kapasitetar. det var opera, regn, blømande tre, djup djup søvn i dei mjukaste deiligaste kvitaste sengene, egg og bacon til frukost, så mange glas vin etter siste forestilling, og spontankonsert etter alle gjestene hadde reist heim. er så forundra og glad over å få jobba med sånt!

mamma og pappa gjekk og ooh’a og aah’a seg gjennom tunet, eg fekk ta dei med i husa og visa dei rom for rom, peika på kvar jostein og eg skal sova på bryllupsnatta, kvar seremonien skal vera også fekk dei peika seg ut dei sengene dei ville ha (alle).

på bildet: sånne kjøp som skjer når ein syns himla synd på seg sjølv ein altfor tidlig morgon på ein flyplass, dansk eurowoman og champagnetrøflar. ganske herleg likevel.

23.23.

 

 

*translation:
hello, monday! today is photo editing and making dinner for my grandmother. my parents came and picked me up last night at åmot opera farm, after a weekend that can only be described as magical with amazing and talented people in all capacities. there was opera, rain, blooming trees, deep deep sleep in the most cloud-like beds ever, eggs and bacon for breakfast, a lot of glasses of wine after the last show and a sudden concert by the soloists after all the guests had left. i’m so stunned and happy to be working like this!

my mother and father ooh’ed and aah’ed their way through the farm, i showed them the houses and pointed to where jostein and i will be sleeping on our wedding night, where the seremony will be and they pointed to the beds they wanted to sleep in (all of them).

on photo: purchases that happen when you feel so sorry for yourself way too early in an airport. a danish magazine and the best champagne truffles. pretty neat, considering.

Share:

4 Comments

 1. 13:27, 08 Jun 2015 / 13:27

  Så vidunderlig det ser ut! Fine omgivelser for romantiske feiringer!

 2. 18:23, 08 Jun 2015 / 18:23

  Det er så innmari fint der!

 3. 18:57, 12 Jun 2015 / 18:57

  Syns alltid dei trøflane ser så fine ut, men er dei eigentleg gode? *nysjerrigper*

  • mariell.
   Author
   19:47, 12 Jun 2015 / 19:47

   ååååååååååååååååååååååååååå ja! elskar dei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *