friday link love.

link love20

hei, fredag! akkurat no sit eg på heathrow, klar for å reisa til noreg. drosjen kom og henta meg klokka kvart på fem i dag tidlig, og eg grein to trøytte tårer då eg sa hadet til jostein, det er slitsomt og fint å føla så mykje (er det berre meg?). no skal eg ikkje tilbake til london før etter me er gift, så himla rart å tenka på. om ei lita stund går flyet mitt, eg skal til åmot operagard i helga for å fotografera konsertar og ting som skjer i tunet, det blir fint. er alltid så glad på åmot, kan framleis ikkje tru at me får gifta oss der. eg har samla nokre linkar til dykk, i håp om at helga blir fantastisk!

 • kate spade har laga den merkeligaste og derfor finaste film-lista: filmar som er sumar og vatn, her.
 • eg elskar instagram-profilen til hanna stefansson, så mykje stockholm og reise og eg blir glad av den.
 • miss moss blogga om veldig sjarmerande teikna stillbilder frå film, har lyst på ein å ha på veggen!
 • åh, jordbærkrembollar!
 • min nye bloggkjærleik er the financial diet, den handlar mykje om pengar men på ein gøy måte som gjer at eg føler meg sterk og bra!
 • på refinery29 fann eg denne fantastiske og veldig relevante lista over sånt ein må ha før ein skal på eit fly. eg skal jo fly to gonger i dag og mykje framover, perfekt!

 

*translation:
hello, friday! right now i’m at heathrow, ready to go to norway. the cab came and got me at a quarter to five and i cried two tired tears when saying goodbye to jostein. it’s tiresome and great, feeling so much (is it just me?). i’m not going back to london until after we’re married now, such a weird thought. in a little while i’ll board my plane, i’m going to åmot operagard to shoot concerts and things going on, it’s going to be great. i’m always so happy there, i still can’t believe we get to get married there! i have gathered some links for you, in the hope that your weekend will be utterly amazing:

 • kate spade has made the weirdest cutest film list: films that are summer and water, here.
 • i love the instagram profile of hanna stefansson, so much stockholm and travel, makes me happy.
 • miss moss blogged about these very charming film stills, i really want one for my wall!
 • åh, strawberry cream puffs!
 • my new blog love is the financial diet, it’s a lot about money but in a fun way that makes me feel strong and great!
 • at refinery29 i found this awesome and very relevant list of things you need before getting on a plane. i’m flying twice today and a lot in the near future, perfect!

 

Follow:

8 Comments

 1. mamma
  09:04, 05 Jun 2015 / 09:04

  Bon voyage ma cherie?

 2. 12:16, 05 Jun 2015 / 12:16

  Det er SÅ lov til å felle noen tårer iblant, hvor og når som helst, når følelsene tar overhånd!
  Håper reisen går fint. Det er jo til og med sol i Oslo nå, så du har valgt en fin dag å komme hjem på! (Dessuten er det bursdagen min, iiih – desto finere dag, så klart!)
  The Financial er jo et kjempetips for oss som er livsnytere og fattige samtidig, hoho! Takk!
  God fredag og god helg, Mariell! <3

 3. Inga
  13:16, 05 Jun 2015 / 13:16

  God tur og god helg, Mariell! Tusen takk for bloggtips, The Financial Diet er akkurat det økonomien min trenger akkurat nå. Det blir stort sett Oslo-sommer på meg og en kan ha mye moro for lite penger hvis en tenker litt kreativt.

 4. Vilde
  18:29, 05 Jun 2015 / 18:29

  Har de siste dagene gått gjennom Oslos gater og sittet i parken mens jeg har hørt gjennom alle episodene av podcasten deres. Det perfekte tidsfordriv etter en lang eksamensperiode, og så koselig å høre på. :) Lurte på om du har noen tips til andre (lignende) podcaster?

  Kan ellers si at jeg begynte å gråte over ting mye oftere etter jeg fikk meg kjæreste – plutselig ligger følelsene mer utenpå huden på et vis.

  God helg!

 5. Vilde
  18:31, 05 Jun 2015 / 18:31

  (Og etter jeg har hørt på podcasten så hører man liksom stemmen din i hodet når man leser det du skriver på bloggen! Hyggelig å feste en stemme til det som står.)

 6. 22:01, 05 Jun 2015 / 22:01

  Jag gillar alltid dina fredags links :) Alla filmstills var så fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *