24 hours in oslo.

oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.oslo.

eg er nok den heldigaste personen i verda. innimellom london og sogn er me ofte nokre dagar i oslo. desse dagane fyllast av oppdrag og venner som er villige til å planlegga rundt meg og mine dårlige planleggingsevner. dei kjem dit eg er eller dit trikken går. så himla takksam for det. 

forrige veke var det slik i oslo, då eg var på fotografering i butikken nest på majorstua. frøy og sara kom til butikken og skravla medan eg fotograferte. før me gjekk fekk me med kvar vår cupcake (takk, kristine!) som me så åt på eit torg – SÅ gode, dei var luftige og smakte liksom ekte. så gjekk me og snusa på blomar (aka instagramfotograferte) og eg stilte dei opp framfor fine bygg. eg og sara fulgte frøy til barratt due også fulgte sara meg til bussen. den minste vesle lomma med tid som blir så full og som eg veit at eg kjem til å hugsa.

*translation:
my friends are the best. sometimes, when i’m in oslo between london and where i’m from i often have work but i also have friends willing to work around my schedule. they come to where i’m at and it makes me feel so loved. last week, sara and frøy joined me at a job and after we had cupcakes on a bench. such a small time frame that gets filled up with laughter and catching up, the kind of thing i know i’m going to remember for so, so long. ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *