mariell & sara #7 – positivitetsgrensa.

7_

her er sjuande episode av podcasten vår! me diskuterer draumar, at youtube kan fortella deg kven du er og å skapa myter om seg sjølv. me er slitne og litt for ærlige og nakne, det skremmer meg litt men eg trur det er ein bra ting. det er så spennande at me berre er i starten på heile podcastgreia, at dei alle er så forskjellige og at me framleis finn forma. håpar de har det fantastisk med fridagen og at de kan setta av litt tid til oss. me passar perfekt til oppvask, gåtur og baking. og om de skulle legga ut bilder av pod-høyring på instagram, merk gjerne med #mariellogsara så me kan sjå! 

ps: du bør bli med på nyhetsbrevet. seriøs godtepose og full av inspirasjon og fine linkar – heilt gratis.

*translation:
my seventh podcast.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *