tysdagspepp.

tues.tues.tues.

den perfekte tysdagspeppen, her kjem oppskrifta: fluffy bringebær- og mangosmoothie. lunsj av nybakte scones med honning, pepper og vellagra cheddar. utblomstra tulipanar som ser ut som a million bucks.

*translation:
my recipe for making a tuesday a little better: a fluffy raspberry mango smoothie. fresh scones for lunch with honey, pepper and mature cheddar. tulips that are past their prime but still look fabulous.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 07:52, 05 May 2015 / 07:52

  Jeg får vann i munnen bare av å lese, haha. Du skriver så vakkert, og du er nok en gang – veldig kreativ, spesielt når det kommer til mat og lunjsforslag. Her fikk jeg noen god tips :) Ha en strålende tirsdag!

 2. Kami
  13:19, 05 May 2015 / 13:19

  Jeg er SÅ trøtt i dag. Har mye mer lyst til å ligge i senga med bok hele dagen enn å gjøre ferdig leksene i programmering. Dette var fint <3

 3. Anja
  15:22, 05 May 2015 / 15:22

  Hej Mariell!

  Din blogg är fantastiskt fin! Jag har mejlat dig men inte fått svar.
  Jag hoppas verkligen att du får tid att svara :) kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *