april.

april

sjå så rosa april såg ut! så passande. her kjem mi april-oppsummering! desse oppsummeringane gjer meg veldig glad fordi dei tvingar meg til å faktisk sjå på livet mitt og kor fullt det er akkurat no, kor mykje bra som skjer og kor hardt me jobbar for dette livet. så herleg, jo!

høgdepunkt.
♦ at london-guiden min i elle decoration kom ut.
♦ bursdagane til meg og jostein som var høgst avslappa dagar.
♦ at britta og ramsay var på besøk og me drømte om ei framtid der dei óg bur her.
♦ min nye spalte for kvinneguiden.
♦ mange gåver, både frå andre og frå meg sjølv.
♦ at det var så mange som ville henga med på nyhetsbrevet til meg og sara. finst det noko som heiter profesjonell nyhetsbrevskrivar? den jobben vil eg gjerne ha.
♦ uforklarlig mykje fint i kommentarfeltet.
♦ miranda july si bok, the first bad man.

 

noko nytt eg gjorde.
skreiv spalte for kvinneguiden (skriv der fast no, forresten!). skreiv nyhetsbrev. smakte eit scotch egg. vart 25.

 

april-speleliste.
Skjermbilde 2015-05-04 kl. 11.23.46
link.

 

beste film eg såg.
The-Hours-the-hours-24329063-500-691
the hours. altså, sjå den. fantastisk.

 

ei bra oppskrift eg prøvde.
DSC00207
desse pannekakene, bilde og link frå wit & delight. dei er så fluffy og perfekt i helga.

 

innlegg eg likar best frå april.
mariell. å komma heim / i serien over sånt som er ekte. photo an hour sunday. n1 saturday. måndagslista. my birthday. anxious phone photography.

 

det beste som skjedde på jobben.
Untitled
definitivt spalten på kvinneguiden, som frilanser er faste jobbar det mest verdifulle ein kan få og eg har lengta slik etter ein plass der eg kan skriva den typen tekstar, med tankar som eg har, om livet, om viktige ting. det er det skumlaste eg har gjort på lenge, og derfor óg det viktigaste. og det er jo óg ein superbra unnskyldning til å sitta på restaurant åleine med eit glas vin og sjå viktig og interessant ut, liksom.

 

eit fint foto eg tok.
sat.
så mykje april i london. elskar det.

 

photo booth-gif.
april
 

 

 

*translation:

april was so pink! this is my summary of april. these summaries make me so happy because they force me to look at my life and that’s when i can see how full it is right now, how many good things there are and how hard we work for it. feels pretty great!

highlights.
♦ my london guide in elle decoration.
♦ our birthdays that were so relaxed.
♦ britta and ramsay came to visit and we dreamt of a london that they live in too.
♦ lots of gifts both from others and myself.
♦ so many amazing comments.
♦ miranda july’s book, the first bad man.

something new i did.
started writing a column. wrote a newsletter! ate a scotch egg. turned 25.

an april playlist.
link.

best movie i saw.
the hours. finally watched it, so intense and beautiful.

a recipe i tried.
these fluffy amazing pancakes, recipe here, picture and recipe found at wit & delight.

entries i like a little extra from april.
mariell. å komma heim / i serien over sånt som er ekte. photo an hour sunday. n1 saturday. måndagslista. my birthday. anxious phone photography.

the best thing that happened at work.
my new column that has made me very happy and fulfilled.

a good photo i took.
this one is so much april in london.

and lastly! my april through my photo booth.

Follow:

5 Comments

 1. 15:03, 04 May 2015 / 15:03

  Din april høres såå fin ut! Jeg likte veldig godt den første Kvinneguiden-spalten din, og gleder meg til neste. Det må være drømmejobben; selv om jeg er dead set på psykologien så skulle jeg ønske jeg hadde en skrivejobb ved siden av. Gratulerer så mye, det er vel fortjent!

 2. Ylva
  16:37, 04 May 2015 / 16:37

  Ja enig, the hours er en knallbra film!

 3. Rosa
  03:10, 05 May 2015 / 03:10

  Mariell! Dro til The London Particular i dag etter tips fra London guiden din. Maten og stedet var helt fantastisk, vel verdt turen dit!
  Utrolig nok så kom du og J dit da jeg var der, hadde lyst til å si hei men ble så starstruck. Ps. Du er enda vakrere i virkeligheten!

  • mariell.
   Author
   10:09, 05 May 2015 / 10:09

   hei, rosa! eg såg deg! eller ikkje deg da, men nokon som kjente meg igjen, det var noko i blikket (har fått ein superkraft som gjer at eg kan sjå om folk kjenner meg igjen). SÅ bra at de reiste dit, dei har fantastisk mat og eg elskar alle som jobbar der. me bur jo rett rundt hjørnet. :)

 4. Helene
  15:08, 05 May 2015 / 15:08

  Det smile-bildet av deg altså. ELSK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *