friday link love.

link love16
velkommen til mai, alle saman! håpar alle tek fri i dag? det gjer ihvertfall eg. været er så fint og eg håpar helga fyller seg sjølv av bær og øl i parken både for meg og for deg. her er nokre linkar eg har likt denne veka!

 • åhherregud denne oppskrifta på is laga av jordbær, fersken og amaretti. ein av mine smakskombinasjonsfavorittar. skal definitivt prøva denne.
 • min nye girl crush er alison roman som er senior editor hos bon apetit. denne veka la ho ut denne oppskrifta på ein rosévinsdrink med hylleblomstlikør. yes please!
 • kanskje den motivasjonen eg treng til å spara pengar: hundesparebøsse
 • min favorittkunstnar i alle kategoriar er sophie calle. alt foregår på så mange nivå og kunsten hennar er så tilgjengelig. another mag gjorde ei fin sak på ho som eg tenkjer er ein fin intro om du aldri har høyrt om ho før.
 • ein teori om kva som får vennskap mellom kvinner til å verkeleg vara.
 • mitt nye fredagsrituale er å høyra på fredagspodden med ein kopp te. så herleg!

*translation:
welcome to may, everyone! today is international workers’s day, which means i’m taking the day off (it’s a big deal where i’m from). i hope the weekend is full of berries and beer, both for me and for you.

 • oh my god this recipe, popsicles made of strawberries, peaches and amaretti. such a crazy good combo!
 • my new girl crush is alison roman who is a senior editor at bon appetit. this week she posted this recipe for a rosé wine drink with elderflower liqueur. yes please!
 • maybe the motivation i need to save up some money: a dog money box
 • my favorite artist is sophie calle. another mag wrote about her this week, a good intro if you’re not familiar.
 • a theory on what makes female friendship last.
 • my new friday ritual is listening to this swedish podcast while having my morning tea.
Follow:

4 Comments

 1. Åse
  10:49, 01 May 2015 / 10:49

  Åh, ELSKER fredagspodden. Verkligen.
  Ha en nydelig helg!

 2. 09:51, 02 May 2015 / 09:51

  Fantastisk! Håpar du har ei veldig fin helg, Mariell.

  Det siste året har eg studert i Southampton, og i går leverte eg bacheloroppgåva mi, matmagasinet Fårikål. Hadde blitt sååå glad hvis du ville ta ein kikk.

  http://takeitforaread.com/2015/05/01/farikal/

 3. Malin
  13:37, 02 May 2015 / 13:37

  Aaah elsker fredagslista di!

 4. Veronica Mike
  09:31, 03 May 2015 / 09:31

  Hei Mariell. For første gang har jeg lest bloggen din uten å blogge selv — endelig trenger jeg ikke å være misunnelig på hvor sjukt flink du er, men bare nyte det. Tenker at jeg brude kommentert her tusen ganger, for du fortjener en enorm applaus, ikke bare for at du har holdt ut i alle disse årene, men for at du fremdeles har like høy kvalitet og kjærleik i innleggene. Håper du føler deg inspirert til å holde på i mange mange år til. PS. Podcasten til deg og Sara er så utrolig koselig og rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *