ønska.

bursdag

om nokon veker skal eg bli 25, eg gler meg til å vakna og innsjå at det er dagen min! føles så fint på eit vis, 25. det ser jo ut til å bli det beste året i livet, og det må ein jo vera så takksam for!  når ein har bursdag får ein óg lov å ønska seg latterlig flotte greier og fundera på sånt. så eg har laga ei liste!

til bursdagen min i år ønskar eg meg: koppar og fat frå house of rym. lommebok fra miu miu. gamle gullrammer. kimono. håndkrem frå aesop. økologiske sengeklede frå toast. bjørkefjøl (men kanskje mest rutefjøl!) fra fine little day. gullneglelakk fra cowshed. stjerner til håret frå jennifer behr. toalettveske fra kate spade. linhåndkle frå merci. men mest av alt ønskar eg meg ein dag fri og ei kake. eller kanskje ein kanelbolle. og uendelige mengdar kaffi.

*translation:
my birthday wishes, in a couple of weeks i turn 25! 

Follow:

1 Comment

  1. 19:16, 14 Apr 2015 / 19:16

    SÅ fin kimono!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *