søndag.

Untitledfoto.

her kjem ein søndagsrapport!
dagen har enn så lenge gått sånn: eg står opp ein time for tidlig fordi klokka er stilt, og bakar i det stille kjøkenet. verken synne eller jostein gir ifrå seg ein einaste liten lyd, men det er så koseleg å høyra hestane gå forbi utanfor. eg fyrer i ovnen og lar deigen heva i varmen og bli hoven og mjuk. vaskar opp undervegs og steiker rundstykke medan dei andre ligg i ein haug i sofaen og les, også et me frukost så sakte som aldri før. skikkeleg søndag her no altså. resten av dagen skal egnast til å prøva overdelen i brudekjolen min (som synne syr!), gå tur langs eigedommen og plukka kvist her og der. i kveld skal me eta verdens beste salat og sjå resten av the jinx. SÅ herleg å vera heime i sogn. lovar at eg tar mange bilder, og håpar de har det så himla fint kvar enn de er. <3

 

*translation:
this is my sunday: i got up early and spend the first hours baking on my own in the kitchen, can’t hear any other sounds in the house than the horses walking past outside. i let the dough rise under the fireplace, let it get swollen and soft and bake the rolls while synne and jostein read in the sofa. the breakfast is the slowest ever recorded. the rest of the day, i’ll try on the top of my wedding dress (which synne is making!), take walks around the property and pick up sticks (it’s a thing). tonight we’re going to make the best salad ever and watch the rest of the jinx. i promise i’m photographing a lot and i hope you’re happy too. <3

Follow:
Share:

6 Comments

 1. kristine
  14:44, 29 Mar 2015 / 14:44

  så fiiint! gler meg til å sjå sogn igjen!

 2. 16:25, 29 Mar 2015 / 16:25

  Fantastisk søndag, høres dette ut som <3

 3. Emilie
  23:23, 29 Mar 2015 / 23:23

  Jeg ville bare si at jeg har hatt et litt anstrengt forhold til Paris og virkelig ikke følt meg vel der til tross for at jeg elsker Frankrike generelt og har bodd i sør. I år bestemte jeg meg for å gjøre et nytt forsøk og plukket opp masse fine tips fra guiden din. Nå er jeg helt frelst og kan nesten ikke vente til å reise tilbake. Så tusen takk for å ha åpnet opp øynene mine for denne fantastiske byen!

 4. 12:26, 30 Mar 2015 / 12:26

  For en idyllisk og avslappet søndagsmorgen! Håper resten av dagen ble like fin og at påskeuka i sin helthet blir akkurat slik dere håper på.
  Så superspennende med brudekjoletoppprøving, hihi!

 5. 13:46, 30 Mar 2015 / 13:46

  Det lyder som en ualmindelig dejlig måde at spendere sin søndag på. Tak for beskrivelsen, det var næsten som at være der:)

 6. 21:14, 30 Mar 2015 / 21:14

  Hi! It all sounds so beautiful!

  And btw ,what happened with your regular “favourite flickr accounts”-posts? I miss them! Hugs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *