friday link love.

link love12
ah, fredag! eg er så himla forkjøla! men kva gjer vel det, når me er i gamlahuset og skal kosa med synne ei heil helg (om flyet hennar nokon sinne går frå kristiansand, da). jostein og eg har med oss ein kvart kilo espresso frå london som luktar så godt i heile huset akkurat no og me er på veg inn i ein slags halvferiemodus. håret mitt er så fantastisk fint sidan eg var hos min frisørfavoritt balanzera i går! herleg! her er nokre skikkelig gode linkar til dykk:

*translation:
i have a cold! but what does that matter when we’re in the old house with plans to hang out with synne all weekend (if her plane ever takes off, that is). j and i brought a quarter of a kilo espresso from london and it smells soooo good. we’re on our way into this half-vacation mode. love it! here are some great links for you:

Follow:

6 Comments

 1. Stine
  11:37, 27 Mar 2015 / 11:37

  Hei!

  Jeg betalte for parisguide onsdag kveld, men har fortsatt ikke fått den :) Jeg vet ikke om jeg har gjort noe feil jeg, men kan du undersøke det?

  Ha en fin påske videre!

  Klem

  • mariell.
   Author
   12:08, 27 Mar 2015 / 12:08

   den vart sendt da, og ligg nok i spam-filteret ditt.

   • Stine
    17:41, 27 Mar 2015 / 17:41

    Åh, tusen takk!! :) Gleder meg til å sjekke ut Paris, særlig etter å ha sett bildene dine av byen :-)

 2. 12:45, 27 Mar 2015 / 12:45

  Jeg drar til New York om 4 dager og har lenge lett etter gode vintage-guider. Siden du linker til er helt super!

  Ha en herlig helg!

 3. 18:08, 27 Mar 2015 / 18:08

  Åh, neste gang jeg drar til New York (vil dit nååå!) skal jeg plukke frem den guiden – mange takk for tipset! Nå driver jeg forresten og finpusser min egen guide til Paris, så reiselysten bobler i utgangspunktet. Det er jo bare halvannet år siden jeg flyttet hjem derfra, høhø… Bedre sent enn aldri! Kaffe lukter så intenst godt, og kanelboller er alltid digg, alltid bra, alltid riktig. Nam.
  Håper dere får en kjempefin palmehelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *