i never wanted to look young, i wanted to look great.

advanced style.
i går såg eg den superfine dokumentaren advanced style, som handlar om street style-fotograf ari seth cohen sine fotoobjekt: eldre kvinner med fantastisk stil. den var så innmari rørande og morsom og inspirerande og avstigmatiserande om alderdom, om kvinner, om stil og livsstil. ilona (93) er min favoritt, ho lagar sine eigne augevipper av hår som ho klypper av hovudet og ho spøkar sånn med døden. på eit punkt seier ho “i can’t buy green bananas anymore!” den ligg på netflix, og er akkurat passe lang til at det er fint å sjå på medan ein lagar middag.

advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.advanced style.

*translation:
yesterday i watched the wonderful advanced style documentary. it was so inspiring and moving to see these old women talk about life, about choices, about inspiration. ilona (93) is my favourite, she makes her own eyelashes from her hair and has such a relaxed relationship to death. my favourite quote is “i can’t buy green bananas anymore!” it’s on netflix and just long enough to cook dinner to.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 17:38, 24 Mar 2015 / 17:38

  ohhh har haft så travlt, at jeg slet ikke har kunne følge med. Men tak for tippet om dokumentaren og ikke mindst bogen om F-ordet; begge ting må jeg lige få kigget på, når tiden tillader det. Håber du nyder foråret, fine Mariell :)

 2. Ylva
  12:29, 25 Mar 2015 / 12:29

  Synes tittelen var utrolig fin, noe å tenke på når man blir eldre.

 3. 15:58, 26 Mar 2015 / 15:58

  Åh! Tusen takk for et helt herlig tips. Denne bare elsket jeg. Fantastisk fine damer, både på innsiden og utsiden. Jeg skulle ønske jeg hadde noen sånne i mitt liv. Helt nydelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *