fredagsfri.

fri.fri.
fredag fekk eg fri! ikkje fri fra jobben, men fri fra folk. det får eg så sjeldan, så eg lagar alltid som ein liten festival for meg sjølv. foreldrene til jostein var på besøk og han tok dei med på british museum medan eg fekk koka tusen koppar te, dusja med open badedør og sminka meg lenge, synga høgt til musikken og jobba i sofaen med den beste utsikta: perfekte franske tulipanar.

utpå ettermiddagen kom sola inn vindauget, og eg berre:
fri.
:))))) også ringte eg sara på skype og det var det finaste, impromptu ettermiddagssamtalar med bestisar berre fordi ein føler for det. så herleg og uvanleg kvardagslig å få henga medan ho vaska klede, berre. på kvelden laga me pizza, åt påskesjokolade og drakk vin til krim og sovna før midnatt som dei dydsmønstra me er.

*translation:
on friday, jostein’s parents were visiting. he took them to the british museum and i had the whole day to myself, such a luxury for me and i always make it into a bit of a festival for myself. so i showered with the door open, took forever to put my makeup on, drank about a thousand cups of tea, sung very loudly and worked from the sofa with the best view: french tulips. in the afternoon the sun came around the corner and into the living room and my face turned like that! i called sara on skype and it was so lovely, impromptu afternoon conversations just because, hanging out while she did laundry. in the evening we ate pizza, ate easter chocolates and drank wine to an episode of poirot and fell asleep before midnight like the prudes that we are.

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Hanne
  14:19, 23 Mar 2015 / 14:19

  Så langt hår du har fått!

 2. Mina
  15:31, 23 Mar 2015 / 15:31

  Mariell. Jeg bare elsker bloggen din. Takk!

 3. 17:46, 23 Mar 2015 / 17:46

  Sounds like a wonderful day! The lighting on your tulips looks so beautiful, it feels like I’m there, having a lovely quiet afternoon!

 4. 20:53, 23 Mar 2015 / 20:53

  Det var virkelig perfekte tulipaner

 5. 15:14, 24 Mar 2015 / 15:14

  Det er SÅ lov å bare lukke øynene og nyte sola når den velter inn i leiligheten etter en lang vinter!
  Haha, vin og Poirot ble fredagskvelden til meg og kjæresten min også! <3

 6. Irene
  18:20, 24 Mar 2015 / 18:20

  Åh, det hørtes heilt og ser heilt fantastisk ut. Sol gjennom vindauga, det er kvardagsluksus det <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *