vinnar av bloggdesign!

Maybe You're Just Starting

takk for så mange fine bidrag til designkonkurransen min! så fint å høyra om så mange forskjellige folk som treng bloggar og heimesider av ulike grunnar. vinnaren av bloggdesignet er karen som skreiv dette til meg:

“Kjære Mariell,

Jeg og en venninne har drømt å om å lage podcast i lang tid, og bestemte oss endelig for å ta det store spranget i januar. Hun har alltid mye å gjøre, og siden jeg har fri mellom studier dette semesteret tok jeg på meg hovedansvaret for planlegging og organisering. Jeg kjøpte et domene, og begynte å ordne til en blogg hvor vi kunne legge ut podcastene våre. Jeg valgte et enkelt bloggoppsett fra wordpress, og tenkte at det passet fint iom at podcasten skulle være i hovedfokus. Plutselig får jeg beskjeden om at venninnen min ikke kan ta seg tid til å lage podcast likevel – og nå sitter jeg her med skjegget i postkassen og vet ikke helt hva jeg skal gjøre med domenet og bloggen jeg har laget. Jeg vet ikke om jeg skal slette den, glemme det hele, eller om jeg skal benytte sjansen til å lage noe selv; noe kreativt, som jeg har ønsket å gjøre lenge. Har skrevet en del innlegg, som jeg ikke har publisert, og vet egentlig ikke helt hvilken form bloggen eventuelt skal ta.

Tittelen på bloggen er “You’re A Genius All The Time”, et sitat av Jack Kerouac, og tanken bak er at alt man produserer, skriver og tenker innehar et potensiale. Man er simpelthen et geni hele tiden, man kan gjøre hva man vil om man bare tør. Å være kreativ er også en måte å utvikle seg selv som person, og jeg ønsker å leve etter Kurt Vonneguts ord: “To practice any art, no matter how well or badly, is a way to make your soul grow. So do it.”

Jeg ønsker så gjerne litt starthjelp fra deg Mariell. Jeg har fulgt bloggen din helt fra starten, og sett deg utvikle deg både personlig og kreativt. Jeg har kjøpt magasinene dine, og blitt inspirert til å lage egne fanziner. Jeg har i grunn allerede vurdert å ta kontakt med deg for hjelp med design, men fordi jeg har vært så ekstremt usikker har jeg ikke kommet så langt enda. Men denne sjansen kan jeg så absolutt ikke la gå fra meg. Jeg vil tørre å utvikle ideene mine og ha en plattform å vise dem frem på. En fin blogg er i alle fall et fint første steg mot et nytt prosjekt, et nytt kapittel i livet.

Krysser fingrene og smiler til alle jeg går forbi – kanskje med litt hell og god karma velger du meg.

God søndag!”

 

gler meg til å visa dykk den nye bloggen hennar når den er klar! fekk litt vondt i hjartet av å velga berre éin, så eg kjem til å dela ut fleire sånne i år i periodar med meir tid til overs. men, til alle dykk andre som ikkje vann så kjem eg til å ha tilbud på blogg- og heimesidedesign ut månaden, 20% avslag om ein bookar før starten av april. <3 berre mail meg, eg er supersnill!

 

*translation:
thanks for your contributions for my design contest! so nice to hear from different kinds of people who need blogs and homepages for different reasons. the winner was karen, and i can’t wait to show you her blog when it’s finished. to you other people who didn’t win, i’m doing a 20% discount on blogs and websites this month. 

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Ida Mari
  14:44, 22 Mar 2015 / 14:44

  Jeg syns du valgte en bra vinner ;) Veldig fint det Karen hadde skrevet. Gleder meg også til å se det ferdige bloggdesignet. Blir spennede å få en ny blogg å følge :) Takk for at du holdt konkurransen Mariell. Det er aldri enkelt å velge bare en, så sender deg et hjartesmil som litt “trøst”.

  • mariell.
   Author
   11:44, 23 Mar 2015 / 11:44

   takk, så fint. <3 kjem til å gi vekk fleire i år, så fint var det å høyra fra dykk.

 2. 00:07, 23 Mar 2015 / 00:07

  Verdig vinner! Elsket sitatet til Kurt Vonnegut “To practice any art, no matter how well or badly, is a way to make your soul grow. So do it.”

  20% av hvilken pris? :D Og hva er da inkludert i prisen? Eller er det dette man skal sende mail om kanskje :-)

  • mariell.
   Author
   11:43, 23 Mar 2015 / 11:43

   je! diskuterar ikkje pengar i det offentlige, men gjerne på mail. :)

 3. 08:23, 23 Mar 2015 / 08:23

  Gratulerer til Karen! En verdig vinner – blir spennende å se resultatet av samarbeidet deres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *