friday link love.

link love11

hei, fredag! me har teke tidlig fri denne veka, sidan foreldrene til jostein er på besøk her. me drikk vin, snakkar om bryllupet og framtiden. det er så fint! takk til alle som har høyrt på og kommentert om podcasten, blir ein million glad av det. her er nokre linkar til helga:

*translation:
hi friday! we’ve taken some time off this week since jostein’s parents are visiting. we’ll spend our time drinking wine, strolling and talking about the wedding and the future. here are some links for the weekend!

Follow:

5 Comments

 1. 09:57, 20 Mar 2015 / 09:57

  Så mange fine øredobber! Jeg tok faktisk hull i ørene på mandag, så nå er det så gøy å se på fine øredobber som jeg faktisk kan ha. Ønskeliste til jul og bursdag i all overskuelig fremtid: Gulløredobber!

  Nå skal jeg forresten høre på den nyeste podcasten deres og legge sammen klær :) God helg fina!

 2. Julie
  15:52, 20 Mar 2015 / 15:52

  WhiteAlbum; for et briljant konsept! Den skal jeg helt klart prøve ut, dyrt var det jo ikke heller! Jeg liker så godt disse lenkelistene dine :)

 3. 20:56, 20 Mar 2015 / 20:56

  Såg nettopp denne:
  http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/p02lrhhh/private-view-4-tinie-tempah-on-alexander-mcqueen

  Ganske så fin liten gjennomgang av McQueen – utstillinga utan å vise for mykje. Fekk skikkeleg lyst å gå, men kjem nok til å vente til det roar seg litt så ein kan ta innover seg alt utan å konstant måtte kike inn mellom folk sine skuldre.
  Har aldri sett eller høyrt noko slags intervju med Tinie Tempah før, for eit behageleg og roleg vesen! Tips, tips.

 4. kaffemarte
  19:40, 23 Mar 2015 / 19:40

  hei Mariell! Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men heller et ønske: De innleggene der du tipser oss (f.eks bøker, musikk, andre blogger o.l), og spør etter våre anbefalinger, så savner jeg en oppdatering. F.eks husker jeg du hadde et innlegg med fabelaktige tips og triks der du spurte etter flere, jeg skulle gjerne sett en oppdatert versjon av innlegget? Det blir liksom litt knotete å lete fram innlegget og alle kommentarene igjen etter en stund. Bare et ønske. God mandag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *